22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMDE GENÇLİK ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

Genç Turizmciler Derneği tarafından bu yıl 2. si düzenlenecek olan Turizmde Gençlik Ödülleri icin calismalar start aldi

TURİZMDE GENÇLİK ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

24 Ekim 2011 / 17:45

TURİZMİN SESİ
Yılın Yöneticisi, Bürokratı, Girişimcisi, Akademisyeni ve Öğrencisi olmak üzere 5 dalda ödül verilmesi beklenen törenin, Kasım ayının sonunda Ankara da JW Marriott otelde yapılması planlanıyor. Çok sayıda siyasetçinin ve üst düzey bürokratın katılacağı ödül töreninde ayrıca Genç Turizmciler Derneğinin uluslarası alanda ses getireceği düşünülen gençlik projesinin de lansmanını yapacağı belirtildi.

Genç Turizmciler Derneği Başkan Vekili Emre Lafiş bu tören takviminde yapılan değişiklikler ile ilgili;

“İkincisini düzenlediğimiz törende bu yıl kategorimize “yılın öğrencisi”ni ekledik ve ödül kategorilerini 5'e çıkardık. Ödüllü alacak gençlerimizin seçimi ile ilgiide değişikliklerimiz oldu. Bu yıl, Secici Kurul ve Juri olmak üzere iki kurulumuz var. Juri, tamamen gençlerden oluşmaktadır. Seçici Kurul ise sektöre uzun yıllar emek vermiş sektör temsilcisi, girişimci, akademisyen ve bürokratlardan oluşmaktadır.

Bu yıl uluslararası arenada gençlerimizin sektörle iç içe olmasını sağlayacak uluslararası bir projemizinde lansmanını yapacağız. Başkanimiz Bulut Bagci ve beraberindeki heyetin Baku ve Lozan'deki genç turizm profesyonelleri yaptığı beyin fırtınaları sonucunda lansmanı olacak projeyi temellendirdik. Biz gençler biliyoruz ki, Türkiye artık kabuğunu kırdı. Turizm sektör olarak bölgesel kalkınmada ve istihdamda önemli bir kapı haline geldi. Türkiye turizmini geliştirmek ve hedefimiz olan 50 milyar dolar geliri ülkemize kazandırabilmek için biz gençler olarak da üzerimize görevler düşmektedir. Bu amaçla uzun mesailer sonucunda hazırlıklarını yaptığımız uluslarası projemizi geliştirdik'' dedi.

Aday önerileri olan turizmciler 25 kasım 2011'e kadar [email protected] adresine adayların bilgilerini mail atabilirler. Detayli bilgiler için genclikodulleri.com' u ziyaret edebilirler.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.