22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRK AŞÇILARIN ZAFERİ

12 dolu dolu madalya!!!! 5 Altın Madalya, 1 klasman birinciliği, 3 gümüş madalya, 3 bronze madalya ve merit sertifikaları

TÜRK AŞÇILARIN ZAFERİ

05 Mart 2010 / 10:40

TURİZMİN SESİ
Takım Kaptanı Ümit Yüksel inandıklarını ve çalışarak bu başarıyı kazandıklarını ifade ederek. Yarışmada ter döken tüm şeflerimize Türk milleti adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında Dünyanın en seçkin ve en eski yarışmasına ülkemizi temsil etmek üzere giden Türkiye Aşçılar Milli Takımı Le Salon Culinaire International De Londres British Open Cookery Champianships yarışmasında inanılmazı başararak 7 kişilik ekip ile 5 Altın Madalya, 1 klasman birinciliği, 3 gümüş madalya, 3 bronze madalya ve merit sertifikaları kazanmıştır.Toplamda 12 madalya ve Merit sertifikaları ( Katılım Belgesi ) kazanmıştır.

Tüm Aşçılar Federasyonu başkanı Yalçın Manav aklımız 8.istanbul International Gastronomy Festivalindeydi.Fakat çocuklar çok iyi motive oldular.Bu kadar kısa sürede bu kadar az kişi ile karşılaştırınca aslında bu bir rekor olduğunu ifade etti.

Altın madalyalar
Taylan Karabağ – P1 decorative Exhibit ( altın madalya )
Taylan Karabağ - K1 Works in fat – ( altın madalya )
Ümit Çelikkaya - PL 13 Faggio Master Class- ( hijyen Altın madalya )
Ercan Soylu - Hotelympia Fish Challenge -( hijyen altın madalya)
İlker Yokuş - PL 13 Faggio Master Class- ( hijyen Altın madalya )

Klasman Birinciliği
Ercan Soylu – PL 21 Hotelympia Fish Challenge yarışmasında Ercan soylu hijyenden altın madalya kazanıp klasmanından gümüş madalya kazanmış olup bu kategoriden altın madalya alan çıkmamıştır.Bu sebepten dolayı yarışma kuralları gereği en yüksek puanı alan gümüş madalya hijyen altın madalyası ile birleşip klasman birinciliği ödülüne layık görülmüştür.)

Gümüş Madalyalar
Zeynep Ada Ulusoy- P2 –Miniatures ( Gümüş madalya)
Taylan Karabağ - P1 – Decorative Exhibit ( gümüş madalya )
Hüseyin Ulusoy - P2 –Miniatures ( Gümüş madalya)

Bronze Madalyalar
Master Chef Grand prix yarışmasında ülkeler takım yarışmasında Türkiye tüm ülkeler arasında 3'üncü olup bronze madalya kazanmıştır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.