27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

TÜRK TELEKOM İSTANBUL 24H BOOSTRACE 2022 SONA ERDİ

Türk Telekom İstanbul 24h BOOSTRACE 2022 tamamlandı, kupalar sahiplerini buldu

Türk Telekom İSTANBUL 24h BOOSTRACE 2022 sona erdi

19 Eylül 2022 Pazartesi 14:19

TURİZMİN SESİ


Türk Telekom’un ana sponsorluğu ve BOOST SPORT organizasyonuyla düzenlenen, 17-18 Eylül’de bisiklet tutkunlarını 24 saat boyunca pistte buluşturan “Türk Telekom İSTANBUL 24h BOOSTRACE 2022” sona erdi.  Bu yıl yüzde 70 artan katılım oranıyla gerçekleşen yarışta, “BOOSTRACE Kupası” sahiplerini buldu.

Dünyanın en önemli irade ve dayanıklılık spor etkinliklerinden biri olan 24 saatlik bisiklet yarışı “Türk Telekom İSTANBUL 24h BOOSTRACE, ikinci kez Intercity İstanbul Park yarış pistinde gerçekleşti. BOOST SPORT tarafından düzenlenen 24 saat bisiklet yarışı, bu yıl Türk Telekom ana sponsorluğunda 17-18 Eylül tarihlerinde düzenlendi. Tüm yarışmacılar 24 saat boyunca pistte pedal çevirirken, takım alanlarında hep birlikte dinlendi, uyudu, beslendi, sohbet etti ve yarışın tadını çıkararak muhteşem bir deneyim yaşadı.

Bu sene ilk defa eklenen solo kategoride liderler Arzu Sağnak ile Halil İbrahim Doğan olurken, en hızlılar kadınlarda Buket Demirci, erkeklerde Ahmet Karaoğlan oldu. Konsept olarak Türkiye’de bir ilk olan ve bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen “Türk Telekom İSTANBUL 24h BOOSTRACE” da katılımcı sayısı bu sene yüzde 70 artarak 500’ün üzerine çıktı. Ayrıca yarışa bu sene Kurumsal ve Solo takımlar olmak iki yeni kategori de katıldı. 

BOOST SPORT Kurucusu Kerim Sükan, yarışın çok güzel geçtiğini belirterek, “Türkiye’de ikinci kez gerçekleştirdiğimiz bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. 24 saatlik yarışların spor dünyasında çok özel bir yeri var. Hem katılımcılarımız hem de yarışmacılarımız, bu sene çok daha fazla ve yüzde 70 oranında arttı. Her sene üzerine ekleyerek ilerliyoruz. “Türk Telekom İSTANBUL 24h BOOSTRACE”, yarışanlar kadar izleyicilerin de keyfini 24 saate yaymasını sağlamak için tasarlandı. Gündüzden geceye ardından tekrar sabaha kadar süren yarışımız bir festival havasında geçti. Bu yıl yeni kategorimiz olan soloda 8’i kadın 42 Solo yarışmacımız yarıştı. Bu yıl çocuk katılımcılarımız da vardı. Onlara da özel çocuk pisti ayarladık, orada bisiklete binip antrenman yapma şansı yakaladılar. Bu sene ayrıca garajların kapasitesi de full doldu. Loca kısımlarını açtık ve oranın da yüzde 70'i doldu. Gelecek sene localar da tamamen dolacak diye düşünüyoruz. Farklı bölümleri düşünmeye şimdiden başladık. Yurtdışından bu yarış için gelen yabancı yarışmacı ve katılımcılarımızı da ağırladık. Çok güzel bir yarış ve mükemmel bir deneyim oldu. Katılan, emek veren ve kazanan tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Etkinliğin silver sponsoru Borusan Otomotiv BMW, Yemeksepeti ve Aslı Bisiklet olurken, diğer sponsorlar arasında Knorr, Algida, Decathlon, Hayatsu, Danone, Migros, Hotomobile, Kahve Dünyası, Wup, Boost Drink gibi prestijli markalar yer aldı. Bu yılki yarışmacı kitlerinde özel tasarım yarış formaları da yarışmacılara hediye edildi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.