22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRK TELEKOM’DAN SGK’YE DESTEK

Türk Telekom Türkiye'nin En Yüksek Sosyal Güvenlik Primi Ödeyen İşvereni 2009 yılında Türkiye'nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen işverenleri sıralamasında Türk Telekom birinci oldu.

TÜRK TELEKOM’DAN SGK’YE DESTEK

16 Mayıs 2010 / 10:15

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan “2009 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler” listesinde ilk sırada yer aldı. Liste, Türkiye'nin en fazla sosyal güvenlik primi ödeyen şirketlerini içeriyor. Türk Telekom'un ödülü, düzenlenen törende Türk Telekom İK Başkanı Gökhan Bozkurt'a verildi.

Konuşmasında Türk Telekom'un ülkemizin en fazla istihdam sağlayan kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Türk Telekom İK Başkanı Gökhan Bozkurt şunları söyledi: “Ülkemizin en fazla gelişmeye ihtiyaç duyduğu alanlardan birisi olan istihdam alanında, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen teşvik edici bir ödülün sahibi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Telekom halen, tüm iştirakleri ile birlikte sahip olduğu 35 bine yakın çalışanı ile ülkemizin en fazla istihdam sağlayan şirketlerinden biri olma özelliğini taşıyor. İnsan kaynakları alanında 'yerel alım' gibi yenilikçi uygulamalarla, ülkemizin her bölgesine mümkün olduğu ölçüde eşit istihdam olanağı sağlamayı hedefliyoruz. Sadece çalışan sayımızla değil insan kaynakları politikalarımızla, çalışanlarımıza verdiğimiz değerle, başta kendi sektörümüz olmak üzere ülkemize daha fazla yetişmiş insan gücü kazandırılmasına verdiğimiz destekle de istihdam konusunda öncü bir rol üstlenmek istiyoruz. Türkiye'nin en yüksek prim ödeyen işvereni olarak ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkımızı sürdüreceğiz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.