23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRK TURİZMCİDEN BÜYÜK BAŞARI

DIRECT TRAVELLER (Kuzey Kıbrıs seyahat uzmanı) The Sunday Times tarafından en hızlı büyüyen 77nci şirket olarak belirlendi

TÜRK TURİZMCİDEN BÜYÜK BAŞARI

11 Aralık 2010 / 09:32

TURİZMİN SESİ


Direct Traveller 5 Aralık Pazar, The Sunday Times Virgin Fast Track 100 listesinde yer aldı. Bütün İngiltere'de yalnızca seyahat değil tüm sektörlerde en hızlı büyüyen 77nci firma olarak sıralandı. Bu sıralama 3 yıllık satış büyümesine göre yapıldı. Sıralamadaki yeri 2 milyon özel firma arasından 77ncilik. Direct Traveller, İngiltere'nin önemli firmaları arasında yerini alarak, Direct Traveller markasına önemli ilgi uyandırıp ve Kuzey Kıbrıs'la ilgili pozitif duruşuyla İngiliz basınının karşısında Kuzey Kıbrıs'ı yine temsil etti. Direct Traveller, İngiltere'den Kuzey Kıbrıs'a çalışan lider tur operatörüdür. Artık the Sunday Times ve Virgin tarafından İngiltere'nin en hızlı büyüyen firmalarından biri olarak belirlenmiştir.

Bu ödül daha önce Kuzey Kıbrıs Turk Cumhiriyet'ı temsil eden hiç bir firma tarafından alınmamıştı. 2 milyon firma arasından 77nci olmak, Direct Traveller'in Richard Branson'un Oxfordshire'daki evini prestijli bir ödül töreni için ziyaret etmesi ve diğer önemli organizasyonlarda yer alması anlamına geliyor.Direct Traveller, Richard Branson, önemli parlament üyeleri ve elit iş adamlarıyla birlikte olacak. Bu Kuzey Kıbrıs tarihinde görülmemiş bir olay. Ödül aynı zamanda, etrafı ambargolarla sarılmış Kuzey Kıbrıs'ın birçok imkanı ve fırsatı olduğunu göstermekte.

Direct Traveller genel müdürü Ramadan Özdemir şöyle yorumluyor: “Başarılı şirketlerden oluşan böyle prestijli bir listede yer aldığımızı duymak bizim için memnuniyet verici. Gösterdiğimiz ilerlemenin gerçek bir ölçütü. Bu şekilde takdir edilmek bizim için inanılmaz bir başarı ve ülkemiz Kuzey Kıbrıs'ı temsil ederken daha fazla büyüyüp daha fazla tatilciyi memnun etmek için bize daha fazlası için güven veriyor.”
Direct Traveller ticari faaliyete 2003'te başladı ve o zamandan beri önemli başarılar elde etti. Şirket, son raporlanan sonuçlarına göre mali yılı sonunda (31 Mart 2010) 5.5 milyon pounda (£5.5 million) ulaşan cirosuyla %54'lük büyüme gösterdi.

Fast Track 100 menşesi İngiltere olan ve üç yıllık mali performansına bağlı olarak en hızlı büyüyen özel firmalara yer verir. Firmalar denetlenmiş en son muhasebe kayıtları ele alınarak üç yıldaki, senelik bileşik büyüme oranına göre sıralanırlar. Direct Traveller 2003'te Ramadan Özdemir tarafından kuruldu. Ailesi Polemitya'lıdır (Limasol). Annesi, büyükbabası Enver Çakartaş (kasaba muhtarlarından) ile birlikte bölgenin iyi bilinen ailelerindendir. Babasının aileside Polemitya'lıdır ve yine Ramadan Mualim olarak bilinen büyükbabası (Ramadan Özdemir) tanınmış kişilerdendir.

Direct Traveller genel müdürü Ramadan Özdemir'in anne ve babası 1974'te İngiltere'ye taşınıp hayatlarını orada kurmuşlardır. Kuzey Kıbrıs'la olan güçlü bağları ve geniş bir aileyle, yürekleri, deneyimleri ve uzmanlıkları onları İngiltere'de ülkelerini temsil etmeye, tanıtmaya yönlendirmiştir.Direct Traveller İngiltere'den Kuzey Kıbrıs'a çalışan lider tur operatörüdür ve artık 2 milyon özel firma arasından son üç yılda en hızlı büyüyen 77nci firma olmuştur. Artık resmen bir Sunday Times Virgin Fast Track Top 100 Firması. En iyi 100 firma ve sıralama The Sunday Times gazetesinin 5 Aralık 2010 baskısında yayınlanmıştır ve www.fasttrack.co.uk internet adresinde bulunmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.