22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRK TURİZMİNİN GELECEĞİ TARTIŞILACAK

Türkiye'den ve Dünyadan 25 konuşmacı, Lütfi Kırdar'da Derinleşen Global Krizin Türk Turizmine muhtemel etkilerini masaya yatırıyor.

TÜRK TURİZMİNİN GELECEĞİ TARTIŞILACAK

03 Şubat 2012 / 17:46

TURİZMİN SESİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğü adına MediaCat tarafından organize edilen Türkiye Turizm Zirvesi, 8 Şubat 2012 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Türkiye Turizmi Zirvesi, Türkiye'de turizm alanında gerçekleştirilecek ilk ulusal zirve olma özelliğini taşıyor. Zirvede;turizm ve ekonomi sektörünün temsilcileri, medya mensupları ve akademisyenlerden bir araya geliyor.

Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı'nınkonuşmasıyla açılacakolan zirvede TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da konuşma yapacaklar. Zirvede, Türkiye ve dünyadan önde gelen 25konuşmacı, Türkiye'nin global krizde karşılaşacağı risk ve fırsatları masaya yatıracak, Türk turizminin ve Türkiye markasının geleceğini tartışacaktır.

Zirve'ye Vural Öger başta olmak üzere Dünya Turizm Örgütü, Thomas Cook, TUI, ve WTTC gibi uluslararası kuruluşların temsilcileri de konuşmacı olarak katılıyor. Reklamcı, yazar ve öğretim görevlisi Necati Özkan; turizm alanında dünyada rekabet etmekte olan ülkelerin marka değerleri ve Türkiye markasının değerini konu alan sunumu ile turizm sektörüne pazarlama bakış açısı sunacak.

Ekonomi dünyasından, Merrill LynchTürkiye Genel Müdürü Banu Çobanoğlu, Prof. Dr. Mehmet Altan, Prof. Dr. Erdoğan Alkin ve Prof. Dr. İbrahim Öztürkglobal krizin nereye gitmekte olduğunu tartışacaklar. İki panel ve iki oturum şeklinde gerçekleşecek olan zirvenin değerlendirme konuşmasını ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan yapacak. Zirveye, Akşam, Daily News, Dünya, HaberTürk, Hürriyet, Radikal, Star, Taraf, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri iletişim sponsoru olarak destek veriyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.