22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURKCELL’E ULUSLAR ARASI ÖDÜL

Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu “ContactCenterWorld.com”un “ 2010 Top Ranking Performers” değerlendirmesinde güçlü rakiplerini geride bırakarak “Dünya Birincisi” oldu

TURKCELL’E ULUSLAR ARASI ÖDÜL

11 Kasım 2010 / 18:42

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli organizasyonlarından biri olan ContactCenterWorld.com'un “2010 Top Ranking Performers” ödüllerinde, “En İyi Telesatış” (Best Outbound Campaign) kategorisinde Turkcell Kurumsal Operasyonları'nın “Yeni Müşteri Kazanımı-SOHO” projesi ile dünya birinciliğine layık bulundu.

Turkcell Gobal Bilgi, 5 Kasım 2010 Cuma günü ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen “2010 Top Ranking Performers” dünya finallerinde dünya devlerini geride bıraktı.

Turkcell Global Bilgi Kurumsal Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Nihan Yılmazer yaptığı açıklamada; hemen her yıl dünyanın en iyileri arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Yurtdışında hizmet veren ilk Türk çağrı merkezi olarak, yarıştığımız 'Telesatış' kategorisinde dünyanın en iyisi seçilmekten büyük gurur duyduk. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da üst düzey hizmet kalitesi, müşteri ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması ve müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Her yıl dünyada ilk üçe girmeyi başaran Turkcell Global Bilgi, geçen yıl “ContactCenterWorld.com”un “2009 Top Ranking Performers” değerlendirmesinde “Dünya Üçüncüsü” olmuştu.

“Yeni Müşteri Kazanımı-SOHO”: Meslek gruplarına özel bir kulüp
Dünya birinciliğini getiren “Yeni Müşteri Kazanımı-SOHO” projesinin; doktor, avukat, eczacı, mali müşavir, emlakçı gibi birçok meslek grubunu kapsayan ve üyelik sistemiyle çalışan kulüp satışı olduğunu belirten Yılmazer, bu kulüp sayesinde katılımcılara kendi meslek gruplarıyla ilgili ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmalarını sağladıklarını söyledi. Turkcell Global Bilgi Kurumsal Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Yılmazer, “Turkcell ile hayata geçirdiğimiz ve katılımcıların iş hayatını kolaylaştırmayı hedeflediğimiz projemiz; ücretsiz ve özel numara ile müşteri hizmetleri, meslek gruplarının terminolojilerine hakim eğitimli müşteri temsilcileri, toplu SMS paketi, web asistan hizmeti, mobil bilgi bankaları, anlaşmalı firmalardan özel indirimler gibi hizmetlerle müşteri deneyimlerini zenginleştiriyor. Telesatış yöntemi ile müşterilere kampanya tanıtımı ve kulüp üyeliği satışı geleneksel satış yöntemlerine göre hız kazandırmakta ve maliyet verimliliği sağlamaktadır” diye konuştu.

Turkcell Global Bilgi yaklaşık 50 milyon kişiye hizmet veriyor
Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Global Bilgi, Türkiye'de 10, yurtdışında ise 3 çağrı merkezi olmak üzere toplam 13 ayrı bölgede 5500 masa kapasitesiyle hizmet veriyor. 500'ü yurtdışında olmak üzere toplam 7500 kişiye istihdam; Türkiye'de 50 milyon, Ukrayna ve Belarus'da ise 10 milyondan fazla kişiye katma değerli hizmet sağlamaktadır.

“2010 Top Ranking Performers” hakkında
Çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu olan “ContactCenterWorld.com”un, sektörün en iyilerini belirlemek üzere düzenlediği yarışmanın dünya finalleri “2010 Top Ranking Performers” olarak adlandırılıyor.

Contactcenterworld.com her yıl, dünyanın en iyi çağrı merkezlerini belirlemek üzere iki aşamalı bir yarışma gerçekleştiriyor. Dünyayı AMERICAS, APAC ve EMEA olmak üzere üç ayrı bölgeye ayıran Contactcenterworld.com, birinci aşama olan kıta finallerinde bölgelerin en iyi çağrı merkezlerini belirliyor. Kıta finallerinden başarıyla çıkan çağrı merkezleri de, dünya finallerinde 9 ayrı kategoride “dünyanın en iyisi” olmak üzere mücadele ediyor. Dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olarak görülen yarışmaya, her yıl binin üzerinde firma katılıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.