22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRKİYE-İSRAİL TURİZM ÇALIŞTAYI

Easy Travel İsrail ile Esta Turizm Türkiye işbirliğiyle, İsrail'de 17 ile 19 Haziran tarihleri arasında, Türk turizmciler ile İsrailli seyahat acentalarının bir araya geldiği, 'Türkiye- İsrail Turizm Çalıştayı' düzenlendi.

TÜRKİYE-İSRAİL TURİZM ÇALIŞTAYI

22 Haziran 2009 / 17:44

TURİZMİN SESİ


İlk gün Haifa'da, ikinci gün Tel Aviv'de gerçekleşen çalıştaya; 300'ün üzerinde İsrailli seyahat acentası yakın ilgi gösterdi. Zengin içerik sunumu, zengin ikramlar, çekilişler ve Türk müziği eşliğinde yapılan çalıştayda, İstanbul, Antalya ve Bodrum'dan otelciler ile İsrailli seyahat acentaları buluştu.

Türkiye Tel Aviv Kültür ve Tanıtma Müşaviri İnanç Özçakmak, Esta Turizm İstanbul Müdürü Hüsniye Demirel, Easy Travel Genel Müdürü İzi Madem, Türk Hava Yolları yetkilileri ve Türk turizmciler, yaptıkları konuşmalarda; hem mesafe, hem fiyat avantajıyla İsrail'lilerin, kaliteyi en ucuza alabilecekleri destinasyonun Türkiye olduğunu vurgulayarak, İsrailli acentelere, Türkiye'yi satmaları konusunda çağrı yaptılar.

ÇALİŞTAYA KATILAN YETKİLİLERİN DÜŞÜNCELERİ

Antik Hotel Genel Müdürü Sevda Yılgaz, “Bu kadar yoğun bir katılım beklemiyordum. Çok renkli bulduğum turizm çalıştayı, fuar kadar, hatta fuardan bile daha etkiliydi. Çalıştayın, verimli olacağına inanıyorum. Turizme, doping etkisi yaratacaktır”

Sofa Hotel Genel Müdürü Serra Arıkök; “Çok katılımlı ve çok başarılı buldum”

Işıl Club Bodrum Satış Müdürü Arzu Zor, “Çok başarılı bir organizasyon oldu. Verimli olacağını umuyorum. Ev sahipliği için Easy Travel ve Esta Turizme teşekkür ediyorum”

The Marmara Antalya Genel Müdürü Arzu Turan, “Kesinlikle, kıpırdanma etkisi yaratacak bir çalıştaydı. Geçmiş yılların rakamlarına bu yıl ulaşamayız, ama bir yıl sonrası için toparlama etkisi yaratacaktır”

Divan Tayla Antalya Otel Müdürü Özgen Sağınç, “Az günde çok iş. Yoruldum ama değdi, başarılıydı”

Hyatt Regency Hotel Satış Yetkilisi Ogulcan Akay, “Güzel bir workshop oldu. Umarım karşılığını, yakın bir sürede alırız”

Cornelia Hotel Antalya Satış Müdür Yardımcısı Tülin Güler, “Katılan yetkililer çok ilgiliydiler. Bir saat içinde, tanıtım materyalleri tükendi. Easy Travel in ev sahipliği ve Kudüs güzel bir etki bıraktı bizlerde”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.