27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

TÜRKİYE'DE 50 İLDE HİZMET VERECEK

Türkiye ve yurtdışındaki atılımlarına hız kazandırarak hizmet ağını sürekli genişleten yemeksepeti.com, faaliyet gösterdiği şehirlere Edirne ve Isparta'yı da ekledi

TÜRKİYE'DE 50 İLDE HİZMET VERECEK

19 Ocak 2011 / 21:26

TURİZMİN SESİ
2011 yılı sonuna kadar Türkiye'de toplam 50 ilde hizmet vermeyi hedefleyen yemeksepeti.com'un Edirne ve Isparta'daki üye restoran sayısı ise her geçen gün hızla artıyor. Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Aydın, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya, Mersin, Muğla, Kayseri, Trabzon, Manisa, Kütahya, Bolu'dan sonra Edirne ve Isparta'da da hizmet vermeye başladı. Yemeksepeti.com, her iki ilde de ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yemeksepeti.com sayesinde Edirneliler ve Ispartalılar yaklaşık 1000 yemek arasından dilediklerini seçerek sipariş verebiliyorlar. Yurtiçi ve yurtdışında yatırım atağına geçen yemeksepeti.com, 2011 yılı sonuna kadar Türkiye'de toplam 50 ilde hizmet vermeyi hedefliyor.

Yemeksepeti.com: “Kredi kartınız bizi hiç ilgilendirmiyor”
Yemeksepeti.com'da sipariş verilen yemeğin ücreti, restoranın kabul ettiği şekilde kapıda nakit, kredi kartı veya yemek çeki ile ödenebiliyor. Siteye üye olmak ve sipariş vermek için hiçbir ücret ödemek gerekmiyor. Yemeksepeti.com üyeleri, restoranların gerçek fiyatları üzerinden sipariş verebildikleri gibi, yalnızca kendilerine özel sunulan indirim ve promosyonlardan yararlanma avantajını da yakalıyorlar. Siparişle birlikte “iyi pişsin”, “ince hamur olsun” ya da “soğan istemem” gibi notlar da restorana kolaylıkla iletilebiliyor.

Yemeksepeti.com günde ortalama 30.000'e yakın siparişle yaklaşık 75.000 kişiye hizmet veriyor. Özellikle çalışan kesim ve gençler siteye yoğun ilgi gösteriyor. Yemeksepeti.com üzerinden yemek siparişi vermek istediğinizde 4.000'e yakın üye restorana ulaşıyorsunuz. Site, kullanıcılarını ev yemeklerinden, lüks restoran menülerine, fast-food'dan light menülere kadar pek çok çeşit alternatifle buluşturuyor.

Yurtiçi ve yurtdışında yatırımlar 2011'de de devam ediyor
Yemeksepeti.com 2011 yılı sonuna kadar Türkiye'de toplam 50 ilde hizmet vermeyi hedefliyor. Yurtdışı tarafına baktığımızda ise, Yemeksepeti.com Rusya'daki yatırımı olan izrestorana.ru ile 2011 yılının sonuna dek Rusya'da 1 milyonun üzerinde nüfusu olan 10 farklı şehirde olmayı planlıyor. İki sene içinde ise eski Rus cumhuriyetlerinin tamamında yer alınması öngörülüyor. Dubai'de ise ilerleyen dönemlerde Sharjah ve Abu Dhabi'de de hizmet verilmesi planlanıyor .Yemeksepeti.com, 2010 yılında Türkiye ve yurtdışında toplam 110 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı. 2010 yılında sipariş ve ciro anlamında büyümesini %40 olarak hedefleyen Yemeksepeti.com, bu hedefini gerçekleştirdi. 2011 yılında da yine %40'lık bir büyüme hedefleniyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.