22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRKİYE’DEN YENİ VİZE ALIM SÜRECİ

Ödüllü uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai'ye Emirates Havayolu ile seyahat etmeyi tercih eden yolcularını daha kolay ve daha hızlı vize işlem süreciyle buluşturuyor.

TÜRKİYE’DEN YENİ VİZE ALIM SÜRECİ

08 Haziran 2009 / 12:29

TURİZMİN SESİ
Ödüllü uluslararası havayolu şirketi EMIRATES, Birleşik Arap Emirlikleri'ne Emirates Havayolu ile seyahat eden yolcularına kendi ofisinden sağladığı vize alım sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla yeni bir sisteme geçiyor.

8 Haziran 2009'dan itibaren Birleşik Arap Emirlikleri'ne EMIRATES ile seyahat eden yolcuların vize işlemleri alanında uzman IKS (Innovative Key Solutions) tarafından yürütülen “Vize Bilgi ve Başvuru Servisi” aracılığı ile kabul ediliyor.

EMIRATES ile Dubai'ye seyahat eden yolcular vize başvurularını gerekli vize ve hizmet ücretiyle birlikte IKS vize başvuru merkezine yaparak artık çok daha kolay vize işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Yolcular 15 $ olan vize hizmet ücretini kredi kartıyla IKS ofislerine veya nakit olarak Türkiye İş Bankası şubelerine; vize bedeli ödemelerini ise sadece nakit olarak Türkiye İş Bankası şubelerinden yapabiliyor.

Ayrıca yolcular vize için gerekli evraklarını elden veya kurye yolu ile IKS'nin İstanbul ve Ankara'da bulunan ofislerine ulaştırabiliyor.

Vize hizmetlerinde uzman IKS Vize Başvuru Merkezleri, EMIRATES ile Dubai'ye seyahat eden yolculara özel 0212 340 56 00 nolu telefondan ve www.iks.com sitesinden hizmet veriyor.

IKS Vize Başvuru Merkezleri, resmi tatil günleri dışında Pazaretesi-Cuma günleri 08:00 – 18:00 saatleri arasında EMIRATES yolcularına hizmet veriyor. Vize başvurusunu takip etmek isteyen yolcular haftanın 7 günü 08.00 – 18.00 saatleri arasında Emirates Havayolları yolcularına özel 0212 340 56 00 nolu telefondan bilgi alabiliyor.

Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan EMIRATES, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan EMIRATES Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

IKS Ofis Adresleri:
Istanbul – IKS Plaza, Beyaz Dut Sokak, No: 6 Gayrettepe / Beşiktaş
Ankara – Mahatma Gandhi caddesi, No: 40 Gaziosmanpaşa

IKS Vize Servisinin Uygulayacağı Ücretler:
Vize Başvurusu için PIN (Hizmet) Bedeli: USD 15
Ziyaretçi Vizesi: USD 315 (Maksimum 90 gün geçerli)
Turist Vizesi: USD 75 (Maksimum 30 gün geçerli)
Transit Vize: USD 52 (96 saat geçerli)

*Birleşik Arap Emirlikleri Devleti Vize Bürosu vize ücretlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.