22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRKİYE’NİN EN İYİ 25 İŞ OTELİ

CNBC-e Business Dergisi'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği “Türkiye'nin en iyi 25 iş oteli” çalışması sonuçlandı

TÜRKİYE’NİN EN İYİ 25 İŞ OTELİ

07 Ocak 2011 / 22:32

TURİZMİN SESİ
Divan Asia ve Divan Antalya, alanlarında uzman 10 kişiden oluşan jüri tarafından Türkiye'nin en iyi 25 iş oteli arasında gösterildi.CNBC-e Business Dergisi tarafından ilki geçen yıl yapılan “Türkiye'nin en iyi iş otelleri” konulu çalışma bu yıl bir kez daha yapıldı. Geçen yılın jüri üyelerinden oluşan 10 kişilik değerlendirme heyeti, Divan Asia ve Divan Antalya'yı en iyi iş otelleri arasında değerlendirdi.

İstanbul'un diğer yakasında 25 katlı iş oteli Divan İstanbul Asia...
Divan İstanbul Asia, şehrin hızla gelişen Asya yakasındaki en büyük ve iş seyahatleri için en konforlu otel olma özelliğine sahip. 25 katlı “business class” oteli 231 odası, misafirlerine sadece üstün kalite ve konfor sunmak için değil, aynı zamanda iş seyahati sırasında her türlü ihtiyacın karşılanması anlayışıyla da tasarlandı. En son teknoloji ile donatılmış Divan İstanbul Asia, iki a la carte restaurant, üç bar, günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak son derece konforlu Spa & Fitness Merkezi ve aralarında 1000 kişi kapasiteli 850 metrekarelik kolonsuz balo salonu olan toplam dokuz toplantı odasını misafirlerinin hizmetine sunuyor. Ayrıca Divan İstanbul Asia, gerek Divan kalitesinde sunduğu hizmet anlayışı ile Preferred Hotel Group tarafından “Preferred Hotels and Resorts” marka unvanını taşımaktadır.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na kolay erişimin yanı sıra, ülkenin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine yakın mesafedeki konumu ile de ayrı bir avantaj sağlıyor. Divan İstanbul Asia, Telefon: 0216 625 00 00

Falezlerin üzerinde bir kartal yuvası, Divan Antalya...
Divan Antalya hem kentin merkezinde yer alan hem de deniz kenarında "özel plajı" olan, Antalya'nın ilk ve tek 5 Yıldızlı otelidir. Merkezi konumu, sahip olduğu tam donanımlı kongre merkezi ve toplantı salonlarının yanı sıra şehrin iş, alışveriş ve eğlence merkezlerine de çok yakın mesafede olması sebebiyle tatil ve eğlence arayanların yanı sıra iş dünyasının da ilk tercihidir. 3 executive suit, 8 deluxe suit ve 10 aqua odanın da aralarında olduğu toplam 204 odalı Divan Antalya, çağdaş tarzıyla rahatınızı ve etkin çalışabilmeniz için gerekli tüm donanımı sağlamaktadır. Şehrin iş merkezine, alış-veriş ve eğlence merkezlerine eşit uzaklıkta olan Divan Antalya, Antalya Uluslararası Havaalanına da yarım saatlik mesafededir.

Preferred Hotel Group çatısı altındaki SUMMIT alt markasına sahip olan Divan Antalya, kent merkezinde özel plaja sahip tek tesis olma özelliğini de koruyor. Divan Antalya, Telefon: 0 242 248 68 00
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.