22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRKİYE’NİN EN NİTELİKLİ YARIŞAMASI

8. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali başvuruları başlamış bulunmaktadır.

TÜRKİYE’NİN EN NİTELİKLİ YARIŞAMASI

17 Aralık 2009 / 18:13

TURİZMİN SESİ
Uluslar arası İstanbul Gastronomi Festivali, Türk Mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen Türkiye'nin en nitelikli gastronomi yarışmasıdır.

Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali düzenlenmeye başladıktan sonra, kısa süre içerisinde yalnız bölgemizin değil dünyanın kendi alanında en önemli organizasyonlarından birisi olmuştur. Yarışmalara, yurt içinden ve yurt dışından katılımcıların gösterdiği geniş ilgi bunun en belirgin kanıtıdır.

Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Uluslar arası İstanbul Gastronomi Festivali, Dünya Şefler Birliği (WACS)'ın bu tür yarışmalar için koyduğu kurallar çerçevesinde belirlenen kategorilerde yapılmaktadır.

18-21 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 8. Uluslar arası İstanbul Gastronomi Festivali'nde, profesyonel aşçıları ve gastronomi severlerini 2010 yılının Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'da görmekten mutluluk duyacağız.

Yarışma detayları www.istanbulgastronomyfestival.com  sitesinden incelenebilir ve başvurular 10 Aralık 2009- 1Mart 2010 tarihleri arasında bu adres üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

Tüm sorularınız için lütfen info@istanbulgastronomyfestival.com  adresinden bize ulaşınız.

Saygılarımla,
Y. Yalçın MANAV
Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.