22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRKİYE’NİN İLK NOTEBOOK FESTİVALİ

Türkiye'nin, belki de dünyanın ilk notebook festivali “VatTheFest” mobil ruha sahip binlerce bilgisayar kullanıcısını Sortie'de düzenlenen çılgın bir etkinlikte bir araya getiriyor

TÜRKİYE’NİN İLK NOTEBOOK FESTİVALİ

14 Eylül 2010 / 17:54

TURİZMİN SESİ


Teknoloji tutkunları sabah 02.00'ye dek boğazın eşsiz atmosferinde müzik, dans, yarışmalar ve sayısız etkinlikle doyasıya eğleniyor. Notebook kullanımının bir yaşam tarzı olduğuna inanan Vatan Bilgisayar, 15 Eylül 2010 tarihinde Türkiye'nin belki de dünyanın ilk notebook festivalini, Sortie'de gerçekleştiriyor. Şehirli, genç, eğlenmeyi seven binlerce kişiye ev sahipliği yapacak olan “VatTheFest”, teknoloji tutkunlarını boğazda düzenlenen çılgın bir partiye davet ediyor.

Suat Ateşdağlı DJ performansı ile renklenecek olan festivalde, aralarında Acer, Apple, Asus, Casper, Dell, Exper, HP, Intel, Lenovo, LG, Packard Bell, Samsung ve Sony gibi önde gelen notebook markaları da yer alacak. Festivale katılan teknoloji markaları stantlarında düzenledikleri özel etkinlik, yarışma, oyun ve fırsatlarıyla ziyaretçileri eğlendirirken hediyeler de kazandıracaklar.

Sortie'nin benzersiz atmosferinde müzik ve dans gösterileri eşliğinde eğlenecek olan ziyaretçiler, festivale Vatan Hiperstore ve Vatan Notebook mağazaları ile Sortie girişinden aldıkları biletlerle katılabilecekler. Kişi başı 40 TL olan festival biletlerine iki yerli içki dahil. VatanCard sahipleri ise biletleri 20 TL ödeyerek satın alabilecek.

Saat 20.00'de başlayacak olan “VatTheFest”, gece 02.00'ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Vatan Bilgisayar hakkında
Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Vatan Bilgisayar, Taksim Elmadağ mağazasının yanı sıra; 2002 yılında kurduğu Topkapı-Cevizlibağ, 2004'te Bostancı ve 2006'da İzmir teknoloji hiperstore'larına, 2006 Aralık ayında açıldığında 18.650 metrekarelik alanı ile dünyanın en büyük teknoloji hiperstore'u olan, şimdi ise Avrupa'nın en büyük teknoloji hiperstore'u olan Ankara Söğütözü Vatan'ı ekledi. 2007 Mayıs'ta, Akdeniz'in en büyük teknoloji hiperstore'unu Adana Seyhan'da açan Vatan Bilgisayar, Temmuz 2007'de Bursa Hiperstore'unu, Eylül 2007'de Konya Hiperstore'unu açtı.

Ocak 2008'de Antalya Hiperstore'unu, Nisan 2008'de Kayseri Hiperstore'unu, Ekim 2008'de Ankara Batıkent mağazası hizmete açan Vatan Bilgisayar, 2008'in sonunda açtığı Avcılar mağazası, 2010 Nisan'ında açtığı Samsun Vatan Bilgisayar Hiperstore'u, 2010 Mayıs'ında açtığı Mersin Vatan Bilgisayar Hiperstore'u ve 2010 Temmuz'unda İzmit'te açtığı İzmit Vatan Bilgisayar Hiperstore'u ile toplam kapalı alanını 72.000 m²nin üzerine çıkartmış oldu.

Mağaza sayısını artırmaya devam eden Vatan Notebook'lar ise Capacity Alışveriş Merkezi, Forum İstanbul, Neomarin Pendik, Bağdat Caddesi, Forum Ankara, Ankara Ankamall, Gaziantep Sankopark, İzmir Carrefour, Forum Trabzon, Forum Aydın, Adapazarı Ada AVM, Tekirdağ Tekira AVM, İskenderun Prime Mall AVM ve Ankara Karum AVM mağazaları ile de hizmet veriyor.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren Vatan Bilgisayar'da mağaza başına ortalama 10 kişilik satış sonrası destek ekibi bulunmaktadır. Vatan Bilgisayar Çağrı Merkezinden (0212 444 56 56) haftanın 7 günü saat 10:00 – 19:00 arasında ürünler hakkında detaylı bilgi verilmekte ve sipariş alınabilmektedir. Ayrıca vatanbilgisayar.com web sitesinden Türkiye'nin her yerine online ürün satışı gerçekleştirilmektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.