23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURNUVAYA 80 ÜZERİ KATILIMCI

Türkiye’nin sayılı su kayağı merkezlerinden biri olan Hapimag Bodrum Sea Garden Resort’ta 5 Ağustos’ta gerçekleşen 5. Açık Su kayağı ve Wakeboard turnuvası oldukça çekişmeli görüntülere sahne oldu

TURNUVAYA 80 ÜZERİ KATILIMCI

11 Ağustos 2012 / 14:04

TURİZMİN SESİ


Erkekler, Bayanlar 14 yaş altı gençler ve Wakeboard kategorisinde yapılan yarışmalar 80’nin üzerinde katılımcı ile gerçekleşti.Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu yetkilerinin gözetimi altında yapılan yarışmalar oldukça heyecanlı ve iddalı geçti. TSSF Başkan yardımcısı Bedri Sincar tarafından ödüllerini alan yarışmacılar önümüzdeki senenin yarışına hız kesmeden başlayacaklarını belirtti.


Türkiye’nin sayılı su kayağı merkezlerinden biri olan Hapimag Bodrum Sea Garden Resort tesislerinde yıl boyunca su kayağı yapma şansı bulunuyor. Su kayağı ve Wakeboard’a yeni başlayacak olanlar için özel kurslar veriliyor. Slalom su kayağı yapmak isteyenler için özel kurulu parkuru ve sadece su kayağı için kullanılan özel teknesi ile yerli ve yabancı misafirlerin gözdesi olan tesis yıl boyunca misafirlerine hizmet veriyor.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.