22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TUROB WTM FUARI’NA KATILIYOR

TUROB, 9 ile 12 Kasım tarihleri arasında, İngiltere'de Londra WTM 2009 Turizm Fuarı'na katılıyor

TUROB WTM FUARI’NA KATILIYOR

06 Kasım 2009 / 13:58

TURİZMİN SESİ
TUROB standında, tüm uluslararası fuarlarda olduğu gibi ziyaretçilere, İstanbul Guide, İstanbul CD, İstanbul Map, 2010 Avrupa Kültür Başkenti Broşürleri ve İstanbul Posterleri verilecek. WTM 2009 Turizm Fuarı'nda, 2010 turizm sezonuna ilişkin ilk sinyallerin alınacağını ifade eden Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, “Londra'daki fuar, uluslararası düzeyde, 3 önemli turizm fuarından biridir.

Fuarda, gelecek sezona ilişkin ilk sinyalleri almaya başlayacağız. Yabancı tur operatörleri ve seyahat acentalarıyla görüşmelerimiz olacak. TUROB standını ziyaret edenlere, İstanbul Destinasyonu ve ülkemizin potansiyelini anlatacağız” dedi. Başkan Timur Bayındır, global krize rağmen, bu yılın ilk 9 ayında, İngiltere'den ülkemize gelen turist sayısının % 11,81 artışla, 2 milyon 73 bin 317 kişi olduğunu söyledi.

TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Medeniyetlerin beşiği, 2 kıta tek şehir olan İstanbul'u yaşamak lazım”

İstanbul'un, dünyada herkesin bildiği marka şehir olduğunu belirten TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Medeniyetlere başkentlik yapan ve 2 kıtayı birleştiren İstanbul, dünyadaki herkesin ilgisini çekiyor. Sahip olduğu potansiyeli ve güzellikleriyle, cazibesini hiç bir zaman kaybetmeyecek olan kentimiz, tarihi, kültürü, doğası, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanatsal etkinlikleri, iş hayatıyla 24 saat yaşıyor. İstanbul'u bir kerede anlamak mümkün değildir. İstanbul'a çok kereler gelerek, her defasında farklı bir rengini, kültürünü, dokusunu yaşamak lazımdır”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.