28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

TÜRSAB 25. OLAĞAN KURULUNDA AYDIN YAYLACIKLILAR KONUŞTU

TÜRSAB Başkan Adayı Aydın Yaylacıklılar; 25.TÜRSAB Olağan Gelen Kurulu’na hepiniz hoşgeldiniz diyerek sözlerine başladı

TÜRSAB 25. Olağan Kurulunda  Aydın Yaylacıklılar konuştu

26 Kasım 2022 Cumartesi 20:43

TURİZMİN SESİ


Meslektaşlarım, bugün mesleğimizin kader anı olan 25.TÜRSAB Olağan Gelen Kurulu’na hepiniz hoşgeldiniz. Bir arkadaşımız Bakan neden yok dedi. Bakan saygı gösterilen ve davet edildiği yere gidiyor. Burada olmamasının sebebi biz değiliz, bu yönetim arkadaşlar. Bizlerde bu Birliğe aday olarak Bakanımızdan randevu istedik ve Bakanımız da ikiletmeden bizleri hemen kabul etti. 15 kişinin huzurunda sordum, mevcut Başkan sizden randevu istedi mi dedim. Kimsenin Bakana ahkam kesmeye hakkı yok. Firuz Bey Yasa çıkarsa şöyle olacak böyle olacak diyor. Yasayı önümüze koysun biz çıkartmak için Ankara’ya gideceğiz. Yasa çıkarsa para tahsilatı yasası çıkacak bizim için. Herşey için para isteniyor. Bir kongremiz var Başkan seçeceğiz ama yok. Ben sana parasını vereyim sen öde. Bu sebeple biz bu konuda da şikayetçi olduk. Bu küslük kimin için?” dedi. 

ADAYLIĞIMI PAZAR YERİNDE AÇIKLADIM

TÜRSAB kimsenin babasının malı değil. Başkan bana burası pazar yerimi dedi. Adaylığımı pazar yerinde açıkladım. 

80 BİN TL MAAŞ VERİLECEK YER DEĞİL BURASI

Firuz Bey neden benim arkadaşlarımı kendi paramızla zarara uğrattınız? Bizim Birliğimizde Cumhurbaşkanı kadar maaş alan personelimiz var. Bu maaşlarla anlaşılan insanlar gelir. 80 bin TL maaş verilecek yer değil burası. 

İBRA ETMEDİKLERİYLE BİR ARADALAR 

Daha önce ibra etmedikleriyle ibra etmeyenler bir arada resim çekiliyor. 

ACENTA AÇMAYACAĞIM DİYORDU

Seyahat Acentası açılmasına müsade etmeyeceğiz diyen Başkanımız vardı. Açmayacağım diyen kişi 2227 tane Acenta açmış. Bunlardan aldığı paralarla bizi buraya getiremedi. 

NELER YAPACAĞIZ?

Bu yönetimin yaptıklarını yapmasak kalkınırız. Her yıl ödediğimiz plaka bedelini kaldırıyoruz.  Pandemide sizi aradılar mı? İyi misin diyen var mı? Mesele seçmek seçilmek değil, hak adil olarak yönetmek.  Havayolundan gelen kampanyalar her acenteye teker teker bildirilecek. Havayollarının daha düşük bilet satmasını engelleyeceğiz. Her seyahat acentasına domain vereceğiz, Web sitesi imkanı sağlayacağız. Sağlık turizmi için size çalıştay yapıyorlar 4.000TL ödeyin diyorlar. Bu çalıştaylar için sizden bedel almayacağız. Sizden sadece doğruya oy vermenizi rica ediyorum. Bu Birliğin menfaatleri için sizlerden oy istiyoruz. Saygılar sunuyorum.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.