22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRSAB BAŞKANLIĞI'NDA SON DÖNEMİM

TÜRSAB Başkanlığı'nda artık son dönemini geçirdiğini vurgulayan Başaran Ulusoy, şu ana kadar tüm hedeflerini gerçekleştirdiğini söyledi

TÜRSAB BAŞKANLIĞI'NDA SON DÖNEMİM

26 Mayıs 2012 / 00:09

TURİZMİN SESİ


1999 yılından beri TÜRSAB'ın Başkanlığı görevini yürüten Başaran Ulusoy, “Bir kere geldim. 7 kere kaldım” başkanlık görevini bu dönemin sonunda bırakmak konusunda kesin karar aldı. “Aday çıkmasa da gideceğim” diyen Ulusoy İstanbul ve Selanik'te 100 yataklı şehir oteli düşünüyor.

"Ben 1999 yılında göreve gelirken 37 madde ile göreve geldim. 37 maddenin 36 tanesini yaptım. Bunlardan bir tanesi kanundu yaptım. Binalarımızı, gelişimi, müzeleri de yaptım. Bizim yapamadığımız bir tek banka kurmaktı. Ona da gücümüz yetmedi. Çünkü öyle bir zamanda banka kurma çalışmalarına başladık ki o dönemde bankalar battı.

BU

SON ARTIK GİDİYORUM
Şimdi benim görevime 19 ay kaldı. Bu benim son görevim. Dolayısıyla bu camiada çok değerli insanlar yetiştirdim. Ben burada Muhasip Üyelik ile birlikte toplam 18 yıl görev yaptım. Gittiğim zaman arkamdaki eserlerle anılarla ayrılmak istiyorum. Geçen sene muhtarlar kongre üyeleri kalmamı istedi imza topladılar kaldım. Sonuncusunda aday çıkmadı mecburen kaldım. Bu sefer aday çıkmasa bile gideceğim. Kim alırsa alsın. Bu camiada yetiştirdiğim çok arkadaş var. Camiada yerime başkanlık yapacak en az 100 adam çıkar dedi.

NE HAFTASONUM NE DE BAYRAMIM VAR
Ama bundan sonra muhtar da benim. Kararımı da verdim. Artık emekliliğim geldi. Ne cumartesim var ne de pazarım bayramım hiç yok. Kendi iş hayatıma dönüyorum. 12 yıldır oğlumun ofisine gitmedim.Torunlarımla ilgileneceğim  işimin başına geçeceğim ben de bu ülkeye kendi işimle hizmet edeceğim." dedi.

YAŞAM EVİ'Nİ MUHAKKAK HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Yaşlı büyüklerimizi ağırlayacak bir sonbahar evi yapacağız. Turizmci Kemal Özyiğit'in önerisiyle gündeme gelen yaşlı turizmcilere yönelik bir huzurevi için çalıştıklarını da söyleyen Başaran Ulusoy, konuyla ilgili girişimlere başladıklarını söyledi. Ulusoy, "Bu bence bir huzurevi değil bir yaşam evi olacak.

Kendi üyelerimize yönelik 100 odalı, bahçesi olan bir yaşam evini muhakkak devreye sokacağız. Çatalca tarafında 100 yataklı, bir tesis olacak. Bu konuda Sayın Başbakan'dan da Sayın Kültür ve Turizm Bakanı ve Maliye Bakanı'ndan da randevu alıp arazi tahsisi isteyeceğiz.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.