22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRSAB HEYETİNDEN RAMAZAN’DA KAYSERİ ZİYARETİ

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Kayseri ve Erciyes’e yönelik turistik ilgiyi arttırmak için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu

TÜRSAB Heyetinden Ramazan’da Kayseri Ziyareti

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:57

TURİZMİN SESİ


TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde ise bölge acentaları ile bir araya geldi. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri’de gerçekleştirdikleri temaslar çerçevesinde Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti ve bölge acentaları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kayseri Valisi ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde bölgenin sorunları hakkında bilgi alan TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Kayseri ve Erciyes’e yönelik turistik ilgiyi arttırmak için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Erciyes’de yapılan turizm yatırımlarını da yerinde inceleyen Bağlıkaya, burada yaptığı açıklamada Kayseri’nin ülke turizminden hak ettiği payı alabilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Hayata geçen projeler konuşuldu
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde ise bölge acentaları ile bir araya geldi. Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Kayseri ve Sivas’dan 100 acenta temsilcisinin katıldığı iftar yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, göreve gelmelerinin ardından geçen 3 aylık süreçte hayata geçirdikleri projeleri acentalar ile paylaştı.

Konuşmasında; yeni TÜRSAB Yönetmeliği’nin onaylandığını ve çok yakında Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe gireceğini dile getiren Bağlıkaya, “Yeni yönetmeliğimiz ile birlikte kronikleşmiş sorunlarımızı çözümü için büyük bir adım atmış olduk” dedi.

Bölge acentalarının sorunlarını da dinleyen TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, kaçak turlarla etkin bir şekilde mücadele edileceğinin sözünü verirken, rehberler ile olan sorunların da kısa süre içerisinde çözüleceğini belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.