22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜRSAB TV’DE “TURİZME GLOBAL BAKIŞ” PROGRAMI İLE GÜNDEMİN NABZI TUTULACAK 

Seyahat acentalarının internet televizyonu TÜRSAB TV, program formatlarına bir yenisini daha ekleyerek turizm sektörüne global bir pencere açıyor

TÜRSAB TV’de “Turizme Global Bakış” programı ile gündemin nabzı tutulacak 

20 Nisan 2020 Pazartesi 17:57

TURİZMİN SESİ


TÜRSAB Bilgi Teknolojileri ve Medya İletişimi Grup Başkanı Mesut Kanat’ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşacak olan “Turizme Global Bakış” programı, ilk bölümüyle turizmi yakından ilgilendiren birçok konu hakkında profesyonel görüşler ve canlı bağlantılarıyla gündemin nabzını tutacak.

Pandemi sürecinde izlenmesi gereken stratejiler, seyahat acentalarının geleceği ve dünya turizminin kriz ortamında aldığı önlemler, izleyicilerden de gelen sorular eşliğinde yorumlanacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, T.C. Bakü Büyükelçiliği Basın Müşaviri Hüseyin Altınalan ve VOA Londra Muhabiri Barış Çimen’in konuk olacağı Turizme Global Bakış programının ilk bölümü, 21 Nisan Salı günü saat 14.00’te, canlı yayınla TÜRSAB TV’de.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.