22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TUTAP VE OTSAD GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

OTSAD ve TUTAP işbirliği ile Türkiye’yi Uluslararası alanda tanıtmak için işbirliği protokolü imzaladılar

TUTAP ve OTSAD GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

28 Ağustos 2016 / 16:24

TURİZMİN SESİ


(TUTAP)Turizm ve Tanıtma Platformu Genel Başkanı Fikret YILDIZ,(OTSAD) Ortadoğu Turizm ve Seyehat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk’ı OTSAD genel merkezinde ziyaret ederek OTSAD ve TUTAP işbirliği ile Türkiye’yi Uluslararası alanda tanıtmak için işbirliği protokolü imzaladılar. OTSAD Başkanı Hüseyin KIRK yaptığı açıklamada bundan sonraki turizm eylem planımızda ülke tanıtımına  daha çok yer verileceğini kaydetti. Tanıtımın ülkemiz için hayati önem taşıdığını dile getiren ‘’KIRK Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın (TÜTAP)Turizm ve Tanıtma Platformuna destek verdiği için teşekkür etti. Özellikle Ortadoğu’daki ülkelerde TUTAP ile birlikte ülkemizi doğru,birlikte etkili şekilde tanıtacaklarını kaydetti.

OTSAD Başkanı KIRK son olarak OTSAD’ın artık ülkemizde bir sivil birlik yanı sıra yol gösterici ve etkili çalışmalarıyla ülke turizmine doğrudan katkı sağlayan bir oluşum olduğunu dile getirdi. Kültür Turizm Bakanlığı bünyesinde tanıtım olarak Otadoğu’ya pek önem verilmediğinin altını çizen OTSAD Başkanı Hüseyin KIRK bunun bir an önce değişmesi gerektiğini ve OTSAD ile birlikte Kültür Turizm Bakanlığının tanıtıma önem vermesi gerektiğini söyledi. Bu anlamda hiçbir destek alamadıklarını söyleyen OTSAD Başkanı Hüseyin KIRK bu durum ülke turizmi adına üzücü bir durumdur dedi.

(TUTAP)Turizm ve Tanıtma Platformu Genel Başkanı Fikret YILDIZ yaptığı açıklamada; OTSAD Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği’nin kuruluş aşamasından itibaren yaklaşık 1 yıldır izlediğini , çalışmalarıyla ülke turizmine ciddi katkılar sağladığını ve bu çalışmaları azimle devam ettirdikleri için OTSAD’ı tebrik ediyorum dedi. TUTAP Genel Başkanı YILDIZ son olarak OTSAD ile birlikte özellikle Ortadoğu da ülkemizin daha doğru ve daha etkili tanıtımı için TÜTAP ve OTSAD işbirliği protokolü imzaladıklarını ve bu konuda ülke turizmi adına birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Her iki tarafında basın açıklamasının ardından mutabakat metni imzalanmıştır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.