22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜVTÜRK AKADEMİ DÜNYA GENELİNDE EĞİTİM VERİYOR

TÜVTürk Akademi ekibi Somali’de hizmet verecek olan Araç Muayene ekibine mesleki becerilerini artırmak yönünde hizmetlerde bulundu

TÜVTÜRK Akademi Dünya genelinde eğitim veriyor

04 Haziran 2017 / 10:54

TURİZMİN SESİ

TÜVTÜRK Akademi Türkiye genelinde TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarında çalışan personeline teknik ve yetkinlik bazda işe giriş ve güncelleme eğitimlerinin verildiği  TÜVTÜRK Akademi ile dünyaya da açılıyor. TÜVTürk Akademi’deki ana eğitim konuları arasında yer alan teknik eğitimler Somalili  ekibe titizlikle gösterildi. Öncelikle TÜVTürk Akademi içinde bilgiler alan  yabancı ekip daha sonra araçların bulunduğu alanda kontrolden geçen araçları takibe alarak bilgilendirildi.

tuvturk-akademi-sile,-somali,2-003.jpg
 
TÜVTürk Akademi; iletişim, gelişim, yönetim gelişim ve liderlik gelişim gibi programları tüm çalışanlarına sunarken dünya ülkelerinden gelen  misafirlerine de eğitimler veriyor.
 
tuvturk-akademi-sile,-somali,2-002.jpg
 
TÜVTÜRK Akademi , eğitimlerle muayene sürecinin ve kalitesinin arttırılmasını hedeflerken; trafik ve taşıtlara yönelik çok yönlü hizmetler sunup yol güvenliğini artırmak olan misyonunu gerçekleştiriyor. 
 
tuvturk-akademi-sile,-somali,2-001.jpg
 
TÜVTÜRK Akademi; İstanbul'un Şile ilçesinde farklı kapasitelerde 6 eğitim sınıfı ve mekanik eğitimlere yönelik teknik eğitim atölyesiyle eğitim, toplantı ve konferans aktivitelerinin gerçekleştirilmesi için tasarlanmış özel bir tesis. Toplamda 100 kişilik kapasiteye sahip olan TÜVTÜRK Akademi’de, salonlar ayrılan katlanır panelleri sayesinde ister tek bir salon olarak, ister 4 ayrı salon olarak ayrı ayrı kullanılabilir. Buna ek olarak organizasyonlarınızda ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla tam donanımlı bir Business Center & toplantı hizmeti vermektedir. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.