22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TUYED WEB SİTESİ YENİLENDİ

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), gelişen turizm sektörünün bir ihtiyacı olarak 1996 yılında kuruldu. Uzmanlık alanı “turizm” olan 87 üyemize yenilerini ekleyerek büyümeye devam ediyor

TUYED WEB SİTESİ YENİLENDİ

07 Mart 2011 / 16:28

TURİZMİN SESİ
Bu büyüme çerçevesinde eski web sitelerinin ihtiyaçlara yanıt veremeyecek durumda olduğunu gören yönetim, www.tuyed.org.tr adresinde görüleceği şekilde web sitelirini yenileme kararı aldı.

Yeni web sitesinde tatil tüketicilerine yönelik, Boğaziçi Üniversitesi Turizm Hukuku Öğretim Görevlisi Avukat İlker Ünsever'in hazırlayacağı Tüketici Rehberi'de de yer veriliyor.

Turizm Bilgi Bankası
Yeni sitelerini 'Turizm Bilgi Bankası' gibi konumlandıracaklarını vurgulayan TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu site hakkında şu bilgileri veriyor: “Sitemizi ziyaret edenler, üyelirimizin kimler olduğunu, bunların hangi haber sitelerini yönettiklerini 'Üye Linkleri' bölümünden görebilecekler. Ayrıca, turizmle ilgili etkinliklerin yer alacağı 'Ne Nerede', turizmle ilgili ayrıntılı rapor ve araştırmalara yer vereceğimiz işlevsel bölümler de oluşturduk” diyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.