22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UBER TATİLDE

Taşımacılık uygulaması Uber, İstanbul’dan sonra yaz boyunca Bodrum’da olacak

Uber Tatilde

15 Temmuz 2015 / 13:17

TURİZMİN SESİ


Şimdiye kadar İstanbulluların hayatını kolaylaştıran Uber; hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım imkanını Bodrum’a taşıyor. Tek bir dokunuşla araç çağırmayı mümkün kılan Uber, Bodrum’da hem turistler hem de yerli halkın vazgeçilmezi olacak. Üstelik ilk kez Uber’i kullanacaklar için, “merhabaege” koduyla kaydolduklarında ilk Bodrum yolculuklarının 30 TL lik kısmı Uber’in armağanı olacak.

uber-tatilde,bodrum,-2.jpg

Uber uygulaması artık Bodrum’da da, İstanbul’da olduğu gibi kullanılabilecek ve mesafeye göre fiyatlandırılacak. Örneğin Bodrum’dan Bitez-Havalimanı arası 85-100 TL, Türkbükü-Havalimanı arası 90-120 TL fiyat aralıklarında ücretlendirilecek. Diğer Uber hizmetlerinde olduğu gibi, ücret bölüş seçeneği ile beraber seyahat ettiğiniz arkadaşlarınızla bu bedeli tek bir tuşla paylaşmak mümkün olacak. Bodrum’da ihtiyaca göre iki farklı araç seçeneği sunuluyor. uberXL seçeneğinde Mercedes-Benz Vito tarzı 8 kişilik geniş bir araç, uberGO seçeneğinde ise Renault Fluence tarzı sedan bir araç geliyor.

Uber olarak İstanbul’dan sonra Bodrum’da hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Uber Uluslararası Genişlemeden Sorumlu Direktörü Lokman Kuriş, “Tatil insanlar için çok değerli bir zaman dilimi. Hedefimiz, hem yerel halkı hem de turistleri Uber’le güvenli ve pratik bir şekilde istediklere yere ulaştırmak. Tatillerini daha da keyifli hale getirmek.” dedi.

Uber’i Bodrum’da Rider Zero olarak ilk deneyen isim, ünlü moda blogger’ı Billur Saatçioldu. Uygulama üzerinden çağırdığı UberGO aracına binen Billur Hanım, Türkbükü’ndeki otelinden Gümüşlük’teki akşam yemeğine güvenli ve konforlu bir yolculukla ulaştı.

UBER BODRUM İÇİN YAKLAŞIK ÜCRETLER

Ücret gidilen mesafe ve süreye göre yolculuk sonunda kullanıcının kredi kartına yansır. Tahmini ücretleri uygulama içinden gideceğin adresi girerek hesaplanabilir .

 

uberGO

uberXL

Türkbükü – Yalıkavak Marina

36 – 46 ₺

56 – 66 ₺

Bodrum Marina – Yalıkavak Marina

44 – 54 ₺

66 – 76 ₺

Bitez Aktur – Bodrum Marina

26 – 36 ₺

41 – 51 ₺

Gümüşlük – Turgutreis Marina

20 – 30 ₺

33 – 43 ₺

Bodrum / Bitez / GümbetHavalimanı

85 ₺

100 ₺

Yalıkavak – Havalimanı

95 ₺

135 ₺

Türkbükü – Havalimanı

90 ₺

120 ₺

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.