22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UÇMAK İÇİN GÜZEL BİR GÜN

Caddebostan Sahili'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ve festival havasındaki 2. Redbull Flugtag 2010'da, Caner Kaptanoğlu'nun pilotluğundaki “Kamikaze” adlı uçağı ile yarışacak.

UÇMAK İÇİN GÜZEL BİR GÜN

21 Mayıs 2010 / 19:46

TURİZMİN SESİ
İnsanların hayatına renk ve estetik katma konusunun uzmanı
Marshall Boya, “uçmak için güzel bir gün” sloganıyla 23 Mayıs Pazar günü, Caddebostan Sahili'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ve
festival havasındaki 2. Redbull Flugtag 2010'da, Caner Kaptanoğlu'nun pilotluğundaki “Kamikaze” adlı uçağı ile yarışacak.

“Bir dokunuşla bambaşka” sloganıyla geliştirdiği yenilikçi teknoloji ve ürünler ile insanların hayatına renk katan Marshall Boya, şimdi de renkli bir etkinlik kapsamında on binlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Marshall Boya, 2. Redbull Flugtag etkinliği kapsamında Caner Kaptanoğlu'nun “kahraman bir pilot” olma hayaline destek olarak, “Kamikaze” adlı uçağı ile hünerlerini sergileyecek, Caddebostan Sahili semalarını renklendirecek.

Öğlen 12.00'de başlayacak etkinlik açılışında B.A.S.E. Jump Show, Cedric Dumont gösteri yapacak. 12.15 ve 14.00 saatleri arasında ilk 21 kalkış gerçekleştirilecek. 14.00 ve 14.15 saatleri arasında mini bir aranın ardından 16.00'ya kadar 22. - 42. kalkışlar tamamlanacak ve etkinlik ödül töreni ile son bulacak.

Yarışmanın birincilik ödülü, kahraman pilot adaylarının çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürecek olan “Pilot Eğitimi” olacak. 23 Mayıs 2010 Pazar günü, bu 42 kahramanı seyretmek, nefes kesici bir açılış, sürpriz sunucular ve jüri üyeleri, birbirinden enteresan uçuş makineleri ve rampa şovlarına tanıklık etmek ise ücretsiz. Herkes Caddebostan Sahili'ne, uçmak için güzel bir gün'e davetli!
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.