22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÜCRETSİZ KİŞİSEL SEYAHAT DANIŞMANLIĞI

1977 yılında Türk turizmine hizmet vermeye başlayan A Grubu seyahat acentası İpekyolu Turizm, 1995 yılında Vizyon Turizm Taş. Tic. Ltd. Şti.' nin bünyesine katılarak daha da büyümüştür

ÜCRETSİZ KİŞİSEL SEYAHAT DANIŞMANLIĞI

03 Nisan 2012 / 16:18

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Yurtiçinde 2000' i aşkın tesiste, misafirlerimize tatil bütçelerine göre en iyi konaklama imkanını, en ekonomik haliyle sunmayı hedefledik. Vizyon Turizm olarak 2010 yılında, daha zahmetsiz ve ekonomik tatil fırsatlarını misafirlerimize sunmak için, tatilvitrini.com markasını satın aldık. Bu tarihten sonra, tatil, tur ve uçak bileti satışı gibi hizmetlerimizi, web sitemizden online olarak sürdürmeye başladık. Web sitemiz, karmaşadan uzak ve ziyaretçilerine kendilerine en uygun olan tatili kolaylıkla bulacağı şekilde hazırlandı. Filtreleme özelliği sayesinde de, misafir hayalindeki tatil için birçok seçeneği bir arada görebiliyor.
Günlük ortalama 35000 kişinin ziyaret ettiği web sitemizle, misafirlerimize istedikleri bölgede ve ayırdıkları tatil bütçesine göre en güzel tatil imkanlarını geniş bir yelpazede sunuyoruz.

Misafirlerimiz, ücretsiz kişisel seyahat danışmanlığı hizmeti de alabiliyor. Ve bütçelerine uygun en iyi tatil seçenekleri, kendilerine sunuluyor. Misafirlerimize, kendilerine en uygun tatili seçmesine yardımcı oluyoruz. Böylece, gerçekten güzel geçecek bir tatilin ve misafir memnuniyetinin de zeminini hazırlamış oluyoruz. Erken rezervasyon kavramı, Türkiye' de geç popüler olduysa da, artık önemi daha fazla biliniyor. Yerli turist, otel fiyatlarının her geçen gün yükseldiğini bilerek, tatilini artık önceden planlayarak, neredeyse yarı fiyatına alıyor. Bu sebeple Vizyon Turizm'de de geçtiğimiz yıla oranla, bu yıl tatilini erken rezervasyonla alanların sayısında % 46 oranında bir artış var.

Yerli turistin, tatil tarihlerini tam olarak belirleyemediği için, erken rezervasyon avantajlarından yararlanamamasına da, erken rezervasyon iptal sigortası ile çözüm getirdik. Erken rezervasyon iptal sigortası ile, misafirlerimize, satın aldığı tatilden, her koşulda ve her sebepte cayma hakkını tanıyoruz. Herhangi bir nedenden ötürü tatile gidemeyecek olan misafirimize, tatil tutarının tamamını, sigorta şirketi kanalıyla kesintisiz olarak iade ediyoruz. Tatilvitrini bünyesine katılmak isteyen acentalara da eğitim veriyoruz ve Vizyon Turizm' in güçlü desteğini, sürekli yanlarında buluyorlar. Vizyon Turizm' in acentaları da, sunduğumuz tüm imkanlardan yararlanarak, yapılan tüm reklamlardan faydalanıyor.
Acentalarımız, yüksek sezonda otellerde oda bulma sıkıntısı yaşamıyorlar, böylece misafirlerini geri çevirmek zorunda da kalmıyorlar. Ayrıca, Tatilvitrini' nin güçlü operasyon ekibiyle 24 saat irtibat halinde olup, canlı destek alabiliyorlar. Türkiye genelinde bayilik ağında da büyümeyi hedefleyen İpekyolu Turizm genel müdürü ve sahibi Mehmet Nezir Baltaş, işbirliği gerçekleştirmek isteyen, Tursab' a kayıtlı acentalara, sistem acentası ve yetkili acenta şubesi olma imkanı sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.