22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UFS FUARINDA ÇAYLI MOJİTO TARİFİ

Chef-Inn “Cevat Yıldırım ile Lipton Happy Hour” etkinliğine ev sahipliği yaptı

UFS FUARINDA ÇAYLI MOJİTO TARİFİ

22 Temmuz 2009 / 18:26

TURİZMİN SESİ


Ev dışı gıda sektörünün lideri Unilever Foodsolutions (UFS), mutfak profesyonellerinin buluşma noktası Chef-Inn yaz etkinliklerine “Cevat Yıldırım ile Lipton Happy Hour” ile başladı. Türkiye'nin en iyi barmeni unvanına sahip Cevat Yıldırım'ın Lipton çaylarıyla hazırladığı yaza özel kokteyller büyük beğeni topladı.

Lider markaların kalitesiyle profesyonel mutfakları lezzetlendiren Unilever Foodsolutions, yaz akşamlarının sıcaklığını yaşatan etkinliklerine “Cevat Yıldırım ile Lipton Happy Hour” davetiyle start verdi. Yiyecek içecek dünyasındaki profesyonellerin buluşma noktası Cheff-Inn'de gerçekleşen Lipton yaz kokteyli showunda, bugüne kadar birçok ödül kazanmış ünlü barmen Cevat Yıldırım'ın ustalığını yansıttığı kokteyllerin tadına bakma şansı yakalayan konuklar, sıra dışı Lipton karışımlarını keyifle yudumladılar.

Sektör profesyonellerinin dart ve langırt turnuvalarıyla eğlendiği Chef Inn'deki Happy Hour etkinliği, North Shields, Mezzaluna, Divan gibi birçok ünlü restoranın yönetici, şef ve barmenlerinden oluşan davetlilerin enfes kokteyller hakkında yaptığı yorumlarla devam etti. Lipton Happy Hour etkinliğinde Cevat Yıldırım'ın Lipton Nane-Limon Çayı, misket limonu, taze nane yaprakları ve buzla hazırladığı Çaylı Mojito; Lipton Elma Çayı, elma suyu ve şekerle hazırlanan bir moleküler gastronomi uygulaması olan Köpük Rüyası; Lipton Böğürtlen, yaban mersini ve nar çaylarının eşsiz karışımı ve taze meyvelerle hazırlanan Framble Fruits konuklardan büyük beğeni topladı.

Unilever FoodSolutions (UFS): Şefler için güvenilir bir çözüm ortağı olan UFS, kaliteli-hijyenik-lezzetli ve pratik ürünleriyle 71 ülkede 230 danışman şefinin de dahil olduğu 10.000 çalışanı ile hizmet veriyor. UFS, Türkiye'de 15.000 müşteriye hizmet veriyor. Küresel pazarın yanı sıra Türkiye'de de 5 yıldır sektör lideri olan UFS, pazarlamadan satışa, yeni ürün geliştirmeden üretim politikasına kadar her alanda uyguladığı planlı stratejilerle 2007 yılında Avrupa Büyüme Şampiyonu oldu. UFS, Türkiye'de bir bilgi ve paylaşım merkezi olan CHEF'INN Bilgi Paylaşım Merkezini Mayıs 2008'de hizmete açtı. Ev dışı gıda sektöründe bir ilk olan CHEF'INN, mutfak sektörüne liderlik eden şefleri, yiyecek içecek yöneticilerini ve gurmeleri, gastronomik aktivitelerde bir araya getirecek bir mekân olma özelliği taşıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.