22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UĞUR DÜNDAR, YILIN KEÇİSİ ÖDÜLÜ ALDI

Ölüdeniz Belediyesi Kültür Sanat Festivali Komitesi tarafından yılın keçisi seçilen Star Tv Haber Daire Başkanı Usta Gazetesi Uğur Dündar keçi figürlü plaketini Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'dan aldı

UĞUR DÜNDAR, YILIN KEÇİSİ ÖDÜLÜ ALDI

16 Kasım 2010 / 19:41

TURİZMİN SESİ
Ölüdeniz Belediyesi Kültür Sanat Festival Komitesi tarafından, dürüst gazeteciliği, onurlu çizgisi ve her türlü baskıya karşı inatçı, sağlam duruşu nedeniyle bu yılki 'Yılın Keçisi' ödülüne layık görülen Star TV Haber Daire Başkanı Uğur Dündar'a keçi figürlü ödülü Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz tarafından törenle verildi.

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali Komitesi, geçen haftalarda, 'Yılın Keçisi' ödülünün Uğur Dündar'a verilmesinin kararlaştırıldığını duyurmuştu. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın eşi Ümit Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı festival komitesi, dürüst gazeteciliği, onurlu çizgisi ve her türlü baskıya karşı inatçı, sağlam duruşu, gençlere iyi bir örnek ve işini en iyi yapan kişi olarak Dündar'ın bu ödüle layık bulunduğunu açıklamıştı.

Uğur Dündar keçi figürlü ödülünü Ölüdeniz Başkanı Keramettin Yılmaz'ın elinden aldı. Dündar ödülünü aldıktan sonra, “Demek ki doğru söyleyen dokuz köyden kovulmuyormuş. Doğru söyleyen, zaman zaman ödül de alabiliyormuş. Halkın gerçekleri öğrenme hakkı adına ona hizmet için yıllardır dik duruş sergiliyoruz. Mesleğimizin evrensel kuralları ne yapmamızı gerektiriyorsa hiçbir iktidar ayrımı yapmaksızın, daima ilkeli ve halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet doğrultusunda mesleğimizi icra etmeye çalışıyoruz ve bu nedenle de gelmiş geçmiş iktidarlar döneminde maalesef hışıma uğruyoruz” diye konuştu.

Uğur Dündar, tören sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada ise, “Ölüdeniz Festivali dolayısıyla bana verilen bu çok değerli ödülü, öncelikle ekran başında bizleri seyreden milyonlarca seyircimize teşekkür etme fırsatı verdiği için gururla alıyorum. Ayrıca benim çok sevgili arkadaşlarım, en başta sevgili kardeşim Yılmaz Özdil ve haber merkezimizin çok değerli çalışanları adına gururla alıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Ölüdeniz Belediyesi Festival Komitesi, daha önceki yılın keçisi ünvanlarını Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, gazeteci İlhan Selçuk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan ve Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim'e vermişti. Ölüdeniz Belediyesi
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.