22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÜLKEMİZİN DEĞERLİ BASIN MENSUBU DOSTLARIMIZIN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

42 Yıldır ilimizde yayınlanan Siirt Sonsöz Gazetesi başta olmak üzere Türkiye’deki tüm basın mensuplarını tebrik ediyorum

Ülkemizin değerli basın mensubu dostlarımızın gazeteciler gününü kutluyorum

10 Ocak 2018 Çarşamba 23:00

TURİZMİN SESİ


Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm otel işletmecileri birliği (GATOB ) Başkan Yrd Sinan Sarı,Ülkemizin gözü, kulağı, sesi olan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan her türlü ortam ve şartlarda görevini yapan basın yayın kuruluşlarında çalışan gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Gazetecilere ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı kanunun 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesiyle her yıl 10 Ocak tarihinin “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlandığını anımsatan (GATOB ) Başkan Yrd Sinan Sarı gün geçtikçe basının önemi  daha da ön plana çıktığını belirtti. 

Sinan Sarı; Toplumların gelişiminde, basının her konuda bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır. Toplumun haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Sinan Sarı; 42 Yıldır yayınlanan Siirt Sonsöz Gazetesi'ne yıl dönümü olması münasebetiyle plaket taktim ederek Türkiye’deki tüm basın mensuplarını tebrik ediyorum dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.