22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ULUSLARARASI CUSTOM CRUİSER CHOPPER FESTİVALİ

Yerli ve yabancı motosiklet tutkunlarını buluşturan “Uluslararası Custom Cruiser Chopper Festivali” baştan aşağı yenilenen Richmond Pamukkale Thermal’de gerçekleştirilecek

Uluslararası Custom Cruiser Chopper Festivali

03 Ağustos 2015 / 21:02

TURİZMİN SESİ

Motosikleti hayatlarının merkezinde konumlandıran insanları biraraya getirmeyi amaçlayan etkinliğin 7.si bu yıl 6-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. Pamukkale’de organize edilecek Türkiye’nin en büyük chopper motosiklet festivalinde konserler, tanıtımlar, gösteriler, ödüllü yarışmalar ve eğlenceli partiler ile coşku doruğa ulaşacak. Türkiye’nin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Pamukkale’deki Richmond Pamukkale Thermal, festivalde birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikler arasında Demir Demirkan, Sahra Grubu, Kadran Grubu ile Necati ve Saykolar konserleri de izlenebilecek.

Richmond Pamukkale Thermal, baştan sona yenilendikten sonraki ilk büyük uluslararası etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Denizli’nin gözde doğal cenneti Pamukkale Karahayıt bölgesinde bulunan otelin festival alanında düzenlenecek 7. Uluslararası Custom Cruiser Chopper Festivali’ne her marka ve modele sahip motosikletlilerin yanı sıra diğer araç sahipleri de katılabilecek. Bu büyük festivalde Richmond Pamukkale Thermal 6-9 Ağustos tarihlerinde tüm motosiklet tutkunlarını bekliyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.