23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ

Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali, Dünya Şefler Birliği (WACS)'ın bu tür yarışmalar için koyduğu kurallar çerçevesinde belirlenen kategorilerde yapılmaktadır

ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ

06 Kasım 2009 / 15:22

İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali, Türk Mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen Türkiye'nin en nitelikli gastronomi yarışmasıdır.

İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali düzenlenmeye başladıktan sonra, kısa süre içerisinde yalnız bölgemizin değil dünyanın kendi alanında en önemli organizasyonlarından birisi olmuştur. Yarışmalara, yurt içinden ve yurt dışından katılımcıların gösterdiği geniş ilgi bunun en belirgin kanıtıdır.

Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali, Dünya Şefler Birliği (WACS)'ın bu tür yarışmalar için koyduğu kurallar çerçevesinde belirlenen kategorilerde yapılmaktadır.

18-21 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 8. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali'nde, profesyonel aşçıları ve gastronomi severlerini 2010 yılının Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'da görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımla
Y. Yalçın MANAV
Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.