22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ULUSOY; GÜVENİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

TÜRSAB'ın 21'inci Olağan Genel Kurulu sonrası yaşananları değerlendiren ve yazılı bir açıklamada bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, herkesi sağduyulu olmaya çağırdı

ULUSOY; GÜVENİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

09 Aralık 2013 / 10:44


TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy'un gönderdiği açıklamayı dikkatinize sunuyoruz...
 
TÜRSAB'ın çok değerli üyeleri,
Hepinizin bildiği gibi, Birliğimizin 21.Olağan Genel Kurulu'nu, 30 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirdik. Yapılan seçimler sonucunda, sizlerin teveccühü ve güveni ile liderliğini şahsımın üstlenmiş olduğu liste bir kez daha görevi teslim aldı.
 
Aralıksız tam ondört yıldır görev yaptığım TÜRSAB'ta, her zaman bir bütünleştirici olmaya, bizler için son derece kutsal olan mesleğimizin ve meslek örgütümüzün saygınlığına en ufak bir zarar getirmeksizin, dışarıdaki meselelere asla itibar etmeden, sizlere hizmet vermeye çalıştım.
 
Yönetime talip olan arkadaşlarımızın yazdığı onlarca yazıya rağmen sükunetimi korumaya ve uzun bir süre cevap vermemeye gayret gösterdim. Bu yazılar içinde ailemin de yer alması, beni bu duruşumdan bir nebze de olsa uzaklaştırdı. Takdir edersiniz ki, herkesin sabrı bir yere kadardır. Sosyal medyanın bu kadar kötü amaçla kullanılması, burada yer alan yazılarda zaman zaman ailemin de adının geçmesi, açıkçası beni derinden yaralamıştır.
 
Aslında hizmet yarışının izlenmesi gereken bir Genel Kurul'da, bizlere hiç yakışmayan, normal şartlarda hiç birimiz tarafından kabul görmeyecek davranışlara maruz kalınmış olması, bana büyük üzüntü vermiştir. Benim bile engellemekte zaman zaman zorluk çektiğim bu tatsızlıklar nedeniyle, beni destekleyen ya da desteklemeyen tüm meslektaşlarımdan, arkadaşlarım adına üzüntülerimi bildiriyorum.
 
Bizi bu noktalara taşıyan kişi veya kişiler her kimse, bu durumdan ders çıkarmışlardır diye düşünüyordum. Ancak, seçim sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yüksek Seçim Kurulu gibi makamlara yaptıkları müracaatlar, durumun hiç de öyle olmadığını gösteriyor. Yazık !
 
TÜRSAB'ın çok değerli üyeleri,
Ülkemizin pek çok il ve ilçesinden kalkıp gelen değerli meslektaşlarıma; yapılan tüm vaatlere ve engellemelere kapılmadan, tercihlerini ben ve arkadaşlarımdan yana kullanarak gösterdikleri teveccüh ve duydukları güven için, en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
 
Sizlerin itimatlarına bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de layık olmaya çalışacağımızı özellikle ifade etmek isterim.
 
Ve son olarak, herkesin sağduyulu olmasını özellikle rica ediyorum. 
 
Zira; mesleğimizin ve meslek örgütümüzün geleceği ve gelişimi için yapacağımız tüm çalışmalarda, sizlerin desteği bizlere güç katacaktır.
 
2014 yılının hepinize, hepimize sağlık, başarı ve barış getirmesi dileğiyle saygılar sunarım.
 
 
Yönetim Kurulu Başkanı
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.