23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UND DKV İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

UND ve DKV arasında imzalanan İş Birliği Anlaşması, UND üyelerinin maliyetlerini yüzde 9 ile 30 arasında azaltıp rekabet gücünü artıracak

UND DKV İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

26 Haziran 2012 / 20:15

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR
İSTANBUL-Türkiye'de 400 bin kişiye istihdam sağlayan bin 54 şirketin çatı örgütü Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile Avrupa'nın en büyük akaryakıt kartı DKV arasında imzalanan İş Birliği Anlaşması, UND üyelerinin maliyetlerini yüzde 9 ile 30 arasında azaltıp rekabet gücünü artıracak. Avrupa genelinde geçerli anlaşma, UND üyelerinin yolda kalma riskini sıfırlayan tamir, bakım, çekici ve nakit para hizmetlerini de kapsıyor.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile DKV Türkiye ve DKV Euro Service arasındaki üçlü İş Birliği Anlaşması, 26 Haziran 2012'de düzenlenen törende imzalandı. Anlaşmaya göre, UND üyesi 1054 şirketin akaryakıttan tren, tünel, feribot ücretlerine uzanan tüm harcamalarında yüzde 9 ile yüzde 30 arasında tasarruf etmeleri, tüm Avrupa'da geçerli tek kart olan DKV Kart ile sağlanacak. UND üyeleri, marka bağımsız olmak üzere Avrupa'daki 40 bin istasyondan kaliteli akaryakıtı ucuza temin edebilecek ve bu süreci DKV Kart ile otomatize edip hem takip, hem de güvenlik yeteneklerini artırabilecek.

Anlaşma, maliyet avantajlarının yanı sıra olası kazalar, araç arızaları ve ceza durumlarında UND üyesi şirketlerin "DKV Yol Yardım"ından yararlanmasını da kapsıyor. Buna göre, tamir, bakım, çekici ve sürücüye nakit para temini gibi ayrıcalıklı hizmetlerden de yararlanılabilecek.

Tuna: "Yolda kalan araç olmayacak."
İmza Töreni'nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan DKV Genel Müdürü Muzaffer Tuna, "DKV Kart sahibi bir sürücü kendi kişisel harcamaları dışındaki tüm masraflarını DKV Kart ile hem de vadeli olarak ödeyebiliyor. Dolayısıyla hem fiyat, hem vade, hem de güvenlik avantajı sağlıyoruz." dedi. DKV Yol Yardım hizmetinin önemine vurgu yapan Tuna, "Yolda kalan araç taahhütlü bir yük taşıyorsa, hem yük ile ilgili cezalar, hem müşteri, hem de itibar kaybı yaşanır. Bu nedenle Yol Yardımı paha biçilemez bir hizmettir." şeklinde konuştu.

Özmen: "Sektörün maliyetlerini düşürmek için projeler üretiyoruz"
İmza Töreni'nde konuşma yapan UND Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen ise, UND'nin sektör maliyetlerini düşürmek amacıyla yeni projeler üzerinde çalışmalar yaptığını, en önemli maliyet kalemi olan yakıt maliyetlerinin mümkün olduğunca düşürülmesi amacıyla DKV ile yapılan işbirliğinin büyük fayda sağlayacağını belirterek, sektör taşımacılarını yeni projeden faydalanmaya çağırdı. Özmen, bu yeni hizmet ile taşımacı firmalara yakıt maliyeti avantajının yanı sıra, sürücülerine de önemli yol yardım avantajlarının sağlanacağını belirtti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.