22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UNİVERSİTE SIRALARINDA KONSER

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin Tarihi Amfisi İlk Kez Bir Konser İçin Açılıyor

UNİVERSİTE SIRALARINDA  KONSER

29 Mart 2011 / 02:00

TURİZMİN SESİ


Tuluyhan Uğurlu, 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi'nde çok anlamlı bir konser verecek. Cumhuriyet'in ilk yıllarından beri binlerce öğrencinin eğitim gördüğü İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin 1000 kişilik birinci sınıf amfisi ilk bir kez bir konsere ev sahipliği yapacak. İstanbul Üniversitesi'nin destekleriyle düzenlenen konser saat 16:00 ve 19:30'da iki kez tekrarlanacak. 1930 yılında Atatürk'ün üçüncü sınıf öğrencileriyle birlikte ders dinlediği fakültede düzenlenen konserlerde Tuluyhan Uğurlu "Sonsuza Kadar İstanbul" isimli eserini seslendirecek.

Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli albümünün tanıtım konserlerine Kapalıçarşı'dan sonra 23 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 ve 19.30'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci sınıf amfisinde vereceği iki konserle devam ediyor. Yıllar içinde binlerce öğrencinin ders dinlediği, sınava girdiği amfi ilk kez bir konsere ev sahipliği yapacak. İstanbul Üniversitesi'nin destekleriyle düzenlenen konserde, Tuluyhan Uğurlu, yine müzik ve görüntülerle dünden bugüne ve yarına İstanbul'u anlatacak. Konserin iki bölümü ise İstanbul Üniversitesi ve Beyazıt Meydanı'na ayrıldı.

Konsere katılanlar, üniversitenin ana kapısından girip iki tarafı ağaçlı bahçeden Beyazıt Kulesi'ne doğru yürüyecekler. Kulenin arkasında binlerce öğrencinin ders gördüğü ve ilk gençlik anılarının hala taptaze durduğu Hukuk Fakültesi binasına girecekler.

Koridorlarda MADO, KAHVE DÜNYASI, SİMİT SARAYI, JUSS, ÇAYKUR tarafından yapılacak ikramlarla ağırlandıktan sonra ders zili çalacak ve konuklar 1000 kişilik amfiden içeri girecekler. Kürsünün hemen önüne kurulacak sahnede Tuluyhan'ın piyanosuna kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, yaylı tambur ve elektrogitarda Uğur Varol, kontrbasta Umut Sel, percussion'da Gürkan Özkan eşlik edecekler.

Tuluyhan Uğurlu "Sonsuza Kadar İstanbul"
23 Nisan Cumartesi Birinci Seans:16.00 İkinci Seans:19.30
İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Hukuk Fakültesi Amfi 1
Biletler Biletix (0216 556 98 00)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.