22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÜNLÜLER ADANA’DA BULUŞTURACAK

Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan “2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” ünlü simaları Adana’da biraraya getirecek

Ünlüler Adana’da Buluşturacak

03 Nisan 2015 / 13:44

TURİZMİN SESİ

Adana sokaklarını bir şenlik havasına çeviren karnavalda, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte Keremcem, Zeynep Casalini, Gülden Mutlu ve Bengü konser verecek. Bu yıl ki karnavalda, Amerikalı Creole Blues müzisyenleri olan Cedric Watson ve Bijou Creole grubunun konseri de izlenebilecek.   Türkiye’den ve dünyadan binlerce kişiyi Adana’da buluşturacak olan karnaval 4 Nisan Cumartesi günü rengarenk giysiler ve kostümler içindeki 50 binden fazla kişinin katılımının beklendiği kortej yürüyüşüyle başlayacak.  Adanalıların yanı sıra yurtiçinden ve yurtdışından binlerce kişiyi Adana’da buluşturacak karnavalda, 190’a yakın etkinlik ve aktivite düzenlenecek.  
 
portakal-cicegi-karnavali,keremcem,-zeynep-casalini,-gulden-mutlu-,bengu.jpg
 
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı'na çok sayıda sanatçı ile birlikte iş ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim de katılacak. Portakal Çiçeği Karnavalı için Adana'ya gelenler arasında Açelya Akkoyun, Ahmet Olgun Sünear, Alper Kul, Altan Gördüm, Aras Bulut İynemli, Arif Keskiner, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Barış Kılıç, Caner Cindoruk, Cankat Aydos, Cavit Çetin Güner, Çiğdem Kayalı, Demir Karahan, Derya Baykal, Ece Vahapoğlu, Emre Karayel, Erdal Cindoruk, Ertuğrul Ateş, Ezgi Özbay, Faruk Tınaz, Ferit Aktuğ, Fırat Altunmeşe, Gökay Kalaycıoğlu, Günseli Kato, Hatice Aslan, Hümeyra Erdoğan, Levent Özdilek, Levent Veziroğlu, Levent Soyubelli, Mehmet Turgut, Menderes Samancılar, Murat Hasari, Nebil Özgentürk, Nilüfer Bıyıklı, Oylum Talu, Rıza Akın, Seda Güven, Sinem Öztürk, Sitare Akbaş, Suat Aydoğan, Tolga Ortancıl, Turgut Kazan ve Ümit Karan gibi isimler de bulunuyor. Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut Adanalı ünlüleri büyüdükleri sokaklarda veya doğdukları evde fotoğraflayacak ve bu fotoğraflardan oluşan “Adanalı Olacak Çocuk” sergisi açacak. Ünlü ressam Ertuğrul Ateş de karnaval sırasında canlı performans ile ‘karnaval coşkusunu’ tuvale aktaracak.  Karnavalda ayrıca “Yaşar Kemal’i Anma Töreni de düzenlenecek.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.