22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÜNLÜLERİN LEZZET NOKTASI GALATA KÖPRÜSÜ’NÜN ALTINDA!

BVS Group eğlence dünyasının yanı sıra, lezzet sektöründe birbirinden önemli markalarıyla balık ve kebap sektörlerinde de iddialı bir konumda bulunuyor

ÜNLÜLERİN LEZZET NOKTASI GALATA KÖPRÜSÜ’NÜN ALTINDA!

19 Ocak 2014 / 11:27


Galata Köprüsü’nün altında bulunan ‘Balık Noktası’, turistlere ve yerli müşterilerine en güzel deniz tatlarını sunuyor.Tarihi Yarımada ile şehrin modern yüzü arasında geçiş yolu olan Galata Köprüsü şüphesiz İstanbul’un en özgün köşelerinden biri. İşte ‘Balık Lokantası’ bu benzersiz mekanın tam altında denizle kucak kucağa çok özel bir mekan. Topkapı sarayı, Kız Kulesi ve Boğaz Köprüsü’nü gören konumuyla eşsiz bir nokta, Balık Noktası!
 
bvs-group,balik-noktasi,balik-noktasi,3.jpg
 
Uğur Yücel, Bülent Ersoy, Demet Akalın, Seda Sayan, Orhan Gencebay, Mehmet Ali Erbil, Emel Müftüoğlu, gibi şöhretlerin gerçek İstanbul’u yaşamak ve gerçek lezzeti tatmak istedikleri zaman tercih ettikleri Balık Noktası balık ve deniz mahsulleri kültürünün en müstesna lezzetlerini bulabileceğiniz bir yer. 
 
bvs-group,balik-noktasi,balik-noktasi,2.jpg
 
Bir yanda balıkçı kayıkları ve vapurlar, diğer yanda Haliç’in kıyıları, masalarda koyu sohbetlere meze olan,  dünya mutfaklarından bin bir tat. Özel gün ve iş toplantılarına da ev sahipliği yapabilen iki katlı Balık Noktası, 200 kişilik kapalı ve 100 kişilik açık mekanıyla misafirlerini her mevsim ağırlayabiliyor. 
 
Adres: Galata Köprüsü Altı EB1 Eminönü/İstanbul 
Telefon: 0212 526 66 33 www.baliknoktasi.com.tr  [email protected] 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.