22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR İÇİN ANNE BABA OKULU”

Verdiği kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra, topluma katkı sağlayan projeleriyle de dikkat çeken IRMAK OKULLARI, 22 Şubat Pazartesi akşamından itibaren yeni bir programa başlıyor

“Üstün Yetenekli Çocuklar için Anne Baba Okulu”

09 Şubat 2016 / 11:26

 
TURİZMİN SESİ

“Üstün Yetenekli Çocuklar için Anne Baba Okulu”Tüm alanlarda insan çabasıyla topluma yapılan katkılarda üstün zekâlı ve yetenekli olarak nitelediğimiz kesimin payı büyük. Bu nedenle, üstün zekâlı ve yetenekli bireylerin eğitimi tüm dünyada önemli bir konu. Irmak Okulları da üstün yetenekli çocukların eğitiminin son derece önemli bir konu olduğu gerçeğinden yola çıkarak bu program aracılığıyla bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

“Üstün Yetenekli Çocuklar için Anne Baba Okulu” başlıklı bu program, dört hafta boyunca pazartesi akşamları Irmak Okulları Kültür Merkezi'nde konunun uzmanlarınca gerçekleştirilecek dört oturumdan oluşuyor ve katılımcıların dört oturuma da mutlaka katılması bekleniyor.İlk oturumu 22 Şubat Pazartesi akşamı 18.30 - 20.30 saatleri arasında ve sonraki üç hafta boyunca da yine pazartesi akşamları aynı saatlerde yapılacak olan oturumlara katılmak isteyen velilerimizin okulun web sayfasındaki kayıt formunu doldurmaları ve kayıt ücretini yatırmaları gerekiyor. (www.irmak.k12.tr)      
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.