22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

UZMANLAR HER ŞEY DAHİL’DE TARTIŞIYOR

Turizm alanında uzman konuklarıyla her hafta farklı bir konuyu masaya yatıran ’Her Şey Dahil’ programı yeni sezonun ikinci bölümünde “Kaplıca, SPA, Termal Turizmini” mercek altına alıyor

UZMANLAR HER ŞEY DAHİL’DE TARTIŞIYOR

03 Eylül 2013 / 11:21


Moderatörlüğünü deneyimli sunucu Murat Atıl'ın üstlendiği  Her Şey Dahil programı 05 Eylül 2013 Perşembe akşamı saat 20:30’da World Travel Channel ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Programın bu haftaki konukları; Sheraton Çeşme Hotel Resort&Spa Genel Müdürü Özer Diler,  İstanbul Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demirhan Dıraçoğlu ve BKM Tur Genel Müdürü Tuna Yılmaztürk olacak. Türk ve dünya turizmiyle ilgili en özel ve en son gelişmeleri yakından takip etmek isteyenlerin doğru adresi ‘Her Şey Dahil’ programı, farklı konu ve konuklarıyla her hafta sizlerle birlikte olmaya devam edecek.  
 
World Travel Channel 
Dünyanın en popüler şehirleri, en gözde destinasyonlar, farklı ülkelerde keşif ve macera dolu deneyimler, tadına doyulmaz lezzetler, her bütçeye uygun şık ve konforlu oteller… Türkiye’nin ilk tatil televizyonu World Travel Channel, ‘seyahate’ dair her ne varsa başarıyla ekrana taşıyor. Mart 2011 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen World Travel Channel, Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurucusu MediaSa Yayıncılık A.Ş. bünyesinde yer alıyor. Kısa sürede Türkiye’nin sayılı tematik kanalları arasında yerini alan World Travel Channel bugün HD formatındaki yayın kalitesiyle Dijiturk 117, Dsmart 221, Albax Avrupa 21-Bakü 47 ve Türksat 3A uydusundan takip edilebiliyor. Kanal aynı zamanda hem internet adresi www.worldtravelchannel.com hem de IPad ve IPhone üzerinden canlı ve kesintisiz olarak izlenebiliyor. World Travel Channel, gerçekleştirdiği yayınlarla hem Türkiye hem de uluslararası turizm endüstrisini desteklemekte önemli bir rol üstleniyor.  Gerek içerik gerekse teknik anlamda kendisini sürekli yenileyen World Travel Channel, gelişen vizyonu ve yepyeni projeleriyle Türkiye turizminde önemli bir yer edinmeyi başarıyla sürdürüyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.