22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VALİ KARALOĞLU,ELİT WORLD OTELİ GEZDİ

Van Valisi Münir Karaloğlu, 1 Eylül’de müşteri kabulüne başlayacak olan 5 yıldızlı Elite World Van Hoteli gezdi

VALİ KARALOĞLU,ELİT WORLD OTELİ GEZDİ

14 Ağustos 2012 / 19:41

TURİZMİN SESİ


2 yıl önce temeli atılan ve 35 milyon $'A mal olacak Elite World Van Hoteli, hizmete girmek için gün sayıyor.  Vali Karaloğlu da Kazım Karabekir Caddesi’nde yapılan oteli gezerek yetkililerden bilgi aldı. Karaloğlu, otele gelişinde Elit Turizm Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik, Elite World Hoteli  Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.Otelin en üst katına çıkan Karaloğlu, balo ve fuaye bölümleri ile diğer katlarda bulunan kral dairesi, süit oda, toplantı salonları, açık mutfak bölümü, toplantı salonlarını gezdi.

elite-world-van-hoteli5.jpg

Oteli beğendiğini ifade eden Karaloğlu, gazetecilere açıklama yaptı. 2 yıldır inşaatı devam eden Elit World Hoteli’nin nasıl olacağını kendisinin de merak ettiğini belirten Karaloğlu, projesinden itibaren her aşamasını takip ettiği oteli beğendiğini söyledi. 

elite-world-van-hoteli1.jpg

“OTEL, BÖLGEDE KONGRE, KONFERANS TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK”

Elit World Oteli’nin çok nitelikli yapıldığını belirten Karaloğlu “Van’ın en büyük eksiği aynı anda birden fazla toplantının yapılabileceği otelin olmamasıydı. Elit World Van Hotel bu noktada 6 salonu ile bölgede özellikle kongre, konferans turizmi açısından da ciddi bir boşluğu dolduracak. Otele giren herkes Van’da böyle bir kaliteyi görünce önce şaşıracak. Ben bu oteli yapan Coşkun Elik ve ailesine teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımızın turizmcilere Doğuya, Güneydoğu’ya otel yapın çağrısından sonra gelip buraya otel yaptılar. Bir Vanlı hemşerimiz olarak kendi şehrine çok güzel bir eser kazandırdı. İnşallah bu otel Van’ın turizminin gelişmesine de çok ciddi katkı sağlayacak. Bizde el birliği ile destek olmamız lazım. Hem sektöre, hem bu tip yatırımların Van’a gelmesi için de destek olmamız lazım. Otel Van turizmine hayırlı olsun” dedi. 
 
 
elite-world-van-hoteli4.jpg
 
OTELDEKİ İLK DÜĞÜN 8 EYLÜL’DE 
Toplam 230 odası olan otelin her biri 131 metrekare alana sahip 2 adet kral dairesi ve 8 adet de süit odası mevcut. 14 katta oluşan toplam 18 bin metrekare alana sahip olan otelde sauna, Türk hamamı ve kar odaları da bulunuyor.Otelde yaklaşık 100 kişinin istihdam edileceği ifade edildi. 1 Eylül’de ilk müşteri kabulüne başlayacak olan Elit World Otel’de ilk düğün 8 Eylül’de yapılacak.  
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.