22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VALİ KARALOĞLU,‘LASTİKPARK’IN AÇILIŞINI YAPTI

Van Valisi Münir Karaloğlu, işletmeciliğini Vanlı genç girişimciler Tayyar Düzen ve Eren Ergun’un yapacağı ve her türlü oto lastiğin tamir ve satışının yapılacağı ‘Lastikpark’ın Türkiye’deki 220’nci şubesinin açılışına katıldı

VALİ KARALOĞLU,‘LASTİKPARK’IN AÇILIŞINI  YAPTI

09 Aralık 2012 / 09:00

TURİZMİN SESİ


2011 yılında yaşadığı iki büyük depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan Van’da yeni işletmelerin açılması ekonomik hayatı da canlandırıyor. Deprem sonrası hükümetin Kosgeb aracılığıyla sağladığı can suyu kredilerinin ardından Vanlı işletmecileri de kendi sermayelerini yeni işyerleri açarak istihdama katkı sağlıyor. Daha önce çeşitli özel şirketlerde yöneticilik yapan ve bir süredir lastik kaplama işiyle uğraşan Vanlı genç girişimciler Tayyar Düzen ve Eren Ergun, Van-Erciş karayolu üzeri Et ve Balık Kombinası karşısında dünyanın önde gelen oto lastik markalarının satılacağı ‘Lastikpark’ı kurdu.  Türkiye’de 220’nci şubesiyle hizmet verecek olan ‘Lastikpark’ın açılışını da Van Valisi Münir Karaloğlu yaptı.

Karaloğlu, açılış kurdelesini Lastikpark Genel Müdürü Cüneyt Şener, Lastikpark Satış Müdürü Noyan Türker, Bölge Satış Müdürü Vedat Aktay ve işletmeci Tayyar Düzen’le birlikte kesti. Vali Karaloğlu,  açılışta kısa bir konuşma yaptı. Van’da yeni bir işyerinin açılmasının sevincini yaşadığını dile getiren Karaloğlu, “Depremden sonra ilimizde yeni işyerleri açıldıkça ekonomik hayatın canlanması, hareketlenmesi bizi mutlu ediyor. Her marka lastiğin bulunabileceği ve satılacağı lastik bir market. Ben işyeri sahiplerine bol kazançlar diliyorum” dedi. 150 kapalı toplamda 450 metre kare olan ‘Lastikpark’ın modern dizaynı dikkat çekerken, özellikle de bayan müşterilerin araçlarına taktıracağı lastik ve jantlar için bekleme yerleri hazırlanmış.  Vali Karaloğlu, açılış sonrası bir süre işletmeci ve Lastikpark üst düzey yöneticileriyle sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.