22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VAN GÖLÜ’NÜN SIRLARI / VAN GÖLÜ’NÜN SUALTI HAZİNELERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Van Gölü’nün Sırları / Van Gölü’nün Sualtı Hazineleri çok özel bir çalışmayla kitap haline getirilerek ELİTE WORLD VAN Otel lobisinde sergileniyor

Van Gölü’nün Sırları / Van Gölü’nün Sualtı Hazineleri gün yüzüne çıkıyor

28 Kasım 2018 Çarşamba 11:41

TURİZMİN SESİ


VAN- Van’ın Turizm Potansiyelini arttırmak amacıyla bölge dışından gelen acentalara bir dizi info düzenleyen, Van Gölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Başkanı Abdullah Tunçdemir, Ayanıs Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytaç TUNÇDEMİR  Van tanıtımına katkı sağlıyor

serkan-ok ,elite-world-van,van-golu’nun-sirlari-,-van-golu’nun-sualti-hazineleri.jpgVan'ın tanıtımına yönelik Van Gölü denizi çekimlerini anlatan Serkan ÖK; Turizmi çok seviyorum çünkü iyi bir turistim. 17 farklı ülke gezdim. Dolayısıyla burada Tahsin Ceylan hocamızın önderliğinde, dalgıç olan arkadaşlarla çok güzel bir ekip oluşturduk. 

Van’da dalış noktaları tespit ettik

Çok güzel dalış noktaları tespit ettik. Rus batığı olsun, batık şehir olsun, mikrobiyalitler olsun, bunları “Van Gölü’nün Sırları” kitabımızda da görebilirsiniz. 

serkan-ok ,elite-world-van,van-golu’nun-sirlari-,-van-golu’nun-sualti-hazineleri-001.jpg

Van’da dalış okulu açtık

Bunlar basında da çok ciddi yer buldu. Bilirsiniz birçok şehirlerde dalış okulları var ve ciddi anlamda turizme önderlik ediyor. Bunlardan gelen tepkiler karşısında biz de kayıtsız kalamadık ve Van’da bir dalış okulu açtık. 

serkan-ok ,elite-world-van,van-golu’nun-sirlari-,-van-golu’nun-sualti-hazineleri-002.jpg

Bu dalış okulunun sahibi ve eğitmeni olarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun şu anda Türk dalgıçlara hizmet verecek kapasitede çalışabiliyoruz.Amacımız Van’daki dalıcı sayısını arttırmak. Amacımız öncelikle Van’daki dalıcı sayısını arttırmak. Bunun için gerek belediye gerek yerel anlamda destekler var.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.