22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VAN KEDİSİ PODYUMA ÇIKIYOR

Güzelliği ve renkli gözleriyle bilinen Van Kedisi için Van Valiliği ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) 'Van Kedisi Podyuma Çıkıyor' adlı program kapsamında güzellik ve fotoğraf yarışması düzenliyor

VAN KEDİSİ PODYUMA ÇIKIYOR

21 Haziran 2012 / 18:02

TURİZMİN SESİ
Van Valiliği'nin ve YYÜ'nin organize ettiği 'Van Kedisi Podyuma Çıkıyor' adlı güzellik ve fotoğraf yarışması için başvurular alınmaya başlarken yarışmada dereceye girecek olanlara ödül verilecek. Fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin lira, ikinciye 2 bin lira üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek. Güzellik yarışmasında ise birinci olan kedinin sahibine tam altın, ikinciye yarım üçüncüye ise çeyrek altın verilecek. YYÜ Van Kedisi Araştırma Merkezi'nde 26 Haziran'da yapılacak güzellik yarışmasında kedilerin hazırlanacak podyumda kırmızı halıda yürütüleceği öğrenilirken yarışma jürisinde sürpriz bir ismin yer alacağı kaydedildi. Programa tüm Kedi severler ve Vanlılar davetlidir.

Fotoğraf ve güzellik yarışmalarına katılımın ücretsiz olduğu açıklanırken, fotoğraf yarışmasına amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilecek. Her fotoğrafçının en çok 5 fotoğrafla katılacağı yarışmada siyah beyaz fotoğraflarda kabul edilecek. Fotoğraf yarışması için 23 Haziran son başvuru tarihi olarak açıklandı.
Güzellik ve Fotoğraf yarışması için Kedi Evi Araştırma Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.

-“VAN KEDİSİ PODYUMA ÇIKACAK”
Keman dinletisi, Dereceye Giren Fotoğrafların Sergisi, Güzellik Yarışması ve Kokteylin olduğu programla “Van Kedisi” farklı renklerdeki güzel gözleriyle ve zarafetiyle adeta podyuma çıkacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.