22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VARAN TRABZON YOLLARINDA

Varan Turizm, Trabzon'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve Samsun'a toplam 7 şehirden karşılıklı düzenlediği seferlere başladı

VARAN TRABZON YOLLARINDA

22 Mayıs 2010 / 22:49

TURİZMİN SESİ
Türkiye'nin batısından doğusuna tüm kıyı şeridine hakim olan Karadeniz yollarına yeni bir soluk ve hizmet anlayışı getirmeyi amaçlayan Varan Turizm, Trabzon'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve Samsun'a toplam 7 şehirden karşılıklı düzenlediği seferlere başladı.

Karayolu taşımacılığında 1946'dan bugüne hizmet veren Varan Turizm, yeni sezona Karadeniz'in incisi Trabzon seferleri ile başladı. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskişehir, Antalya ve Samsun'dan Trabzon'a karşılıklı başlayan seferler, kısa sürede Trabzonlu ve Karadenizli vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

350 araçlık ileri teknolojiye sahip filosu ile ulaştırma sektörünün köklü kuruluşlarından Varan Turizm, kaliteli güvenli ve konforlu hizmet anlayışını Trabzon seferlerine de taşıyor. Yeni başlayan Trabzon seferleri ile Türkiye'nin batısından doğusuna tüm kıyı şeridine hakim olan Karadeniz yollarına yeni bir soluk ve hizmet anlayışı getirmeyi hedefleyen Varan Turizm, 7 şehirden karşılıklı düzenlenen Trabzon seferlerinin tamamında kişiye özel TV, internet bağlantısı, uydu ve cep telefonu kullanımı serbest olan teknolojik araçlarla hizmet veriyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.