22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VİKO İŞ ORTAKLARINI UMRE’YE GÖNDERDİ

Anahtar ve priz sektörünün lideri VİKO, 22–29 Haziran 2009 tarihlerinde iş ortaklarından oluşan 200 kişilik bir grubu Umre gezisinde bir araya getirdi

VİKO İŞ ORTAKLARINI UMRE’YE GÖNDERDİ

08 Temmuz 2009 / 14:58

TURİZMİN SESİ


VİKO Pazarlama ve Satış Direktörü Sn. Selçuk Ersoy'un da eşlik ettiği grup Atatürk Hava Limanı'ndan Mekke'ye hareket etti. Kafile Mekke'de bulunan Harem-i Şerif'i gezerek Kâbe'yi tavaf ederek, kutsal mekânların ziyareti sırasında duygulu dakikalar yaşadı. Yaklaşık bir senedir dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik durgunluğun yarattığı kriz ortamında yurtiçi ve yurtdışındaki çalışmalarını iş ortaklarına yönelik geliştirdiği aksiyon planlarıyla başarıyla sürdüren VİKO, bu kez de yaz kampanyası dahilinde desteklediği iş ortaklarını aileleriyle birlikte umre ziyaretine gönderdi.

VİKO'nun bu organizasyonu sayesinde umreye giden grup, iş dışında da manevi birlik ve bağlılığını güçlendirerek, günlük hayatın ve iş ortamının stresli ortamından uzaklaşma şansı yaşadılar. Bir hafta süren gezide grup birçok kutsal mekânı gezme fırsatı buldu. Mekke'de ziyaret edilen kutsal mekanlar arasında; Mina, şeytan taşlama mahalleri, Nur Dağı, Cennet-ül Ma'la, Arafat, Sevr Dağı, Müzdelife, Cin Mescidi ve Peygamber'in doğduğu mahalle de yer aldı. Kafile, seyahat boyunca kutsal mekânları ziyaret dışındaki zamanlarda ise Mescid-i Nebevi ve Harem-i Şerif'te ibadet etme fırsatı buldu.

Medine'deki Mescid-i Nebevi Camii'ni gezip Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret eden kafile, sonrasında Cennetül Baki'de sahabi kabirlerine uğrayıp, Uhud ve Hendek Savaşları'nın yapıldığı alanları da gezdiler. Hac zamanının dışında, Hac mekânlarının ihram giyilerek tavaf edilmesi anlamına gelen umreye katılan VİKO grubu, kutsal toprakları ziyaret etmenin huzurunu yaşadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.