22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

VOYAGE TÜRKBÜKÜ SİZİ BEKLİYOR

12 milyon Euro'luk bir yatırımla tamamen yenilenen Voyage Türkbükü, şık odaları, masmavi denizi, modern mimariye sahip tesisleriyle Bodrum severlerin ilk tercihi olacak

VOYAGE TÜRKBÜKÜ SİZİ BEKLİYOR

11 Haziran 2010 / 14:10

TURİZMİN SESİ


Tatillerinde eğlenceyi ve kaliteyi ön planda tutanların ilk tercihi Voyage Türkbükü, 12 milyon Euro'luk yatırımla mimarisinden sunulan hizmetlere kadar baştan sona yenilendi. Voyage Türkbükü, yenilenen yüzünü cemiyet hayatından ve basın mensuplarından oluşan seçkin bir davetli grubuna, 05 Haziran Cumartesi akşamı düzenlediği “Yaza Merhaba Partisi”yle tanıttı. Partide, Benassi The Biz Ft. Paolo ve Perküsyon Erkut misafirlere eğlenceli saatler yaşattı. Voyage Türkbükü, muhteşem Hebil Koyu'na hakim konumda, masmavi bir denizin yemyeşil doğayla bütünleştiği ortamıyla da ziyaretçilerini büyüledi.

Voyage Türkbükü Baştan Sona Yenilendi
Tamamen yenilenen Voyage Türkbükü, daha geniş ve konforlu şekilde tasarlanan odaları, şık ve modern tarzda dizayn edilen Ana restoranı, Balık, Kebabistan ve İtalyan A la Carte restoranları ile oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca otelin plaj, havuz ve barlarında sunulan yenilikler, daha da artan hizmet kalitesi misafirlerini güzel sürprizlere alıştıracak.

Voyage Türkbükü'nde Mavi Bayraklı Deniz Keyfi
Voyage Türkbükü, birçok tesis olanağı ile dinlenmek ve eğlenmek isteyen çocuklu ailelere, tesiste sunduğu cazip aktivite alternatifleri ve Türkbükü'nün canlı gece hayatına yakınlığı ile de gençlere hitap ediyor. Mavi bayraklı denize sahip Voyage Türkbükü, konuklarına birçok su sporunu yapma şansı tanıyor. Tesis ayrıca gündüz aktiviteleri ve akşam etkinlikleriyle ile gün boyu kesintisiz eğlence imkânı sunuyor.

Voyage Otel Türkbükü Konumu
Yazın en popüler tatil ve eğlence merkezlerinden biri olan Bodrum'da yer alan Voyage Türkbükü, Bodrum kent merkezine 22 km., havaalanına 45 km. Tesis, 41.000 m² alan üzerinde, ultra her şey dahil sistemiyle hizmet veriyor. Voyage Otelleri'ne ulaşmak için 0242 444 90 60 numaralı telefonu arayabilir, www.voyagehotel.com  adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.