22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

WANDA’NIN YENİ OTEL MARKASI WANDA MOMENTS

Çinli otel grubu Wanda’nın orta ölçekli müşteri kitlesine hitap edecek yeni otel markası Wanda Moments’in ilk oteli hizmete girdi

Wanda’nın yeni otel markası Wanda Moments

24 Aralık 2018 Pazartesi 11:38

TURİZMİN SESİ


Wanda Moments’le birlikte; Wanda şemsiyesi altında hizmet veren mevcut Wanda Reign, Wanda Vista, Wanda Realm ve Wanda Jin markalarına beşinci marka da eklenmiş oldu. Wanda Grubu yönetimi, çiçeği burnunda yeni markaları Wanda Moments’ı hızla büyütmeyi planlıyor. Wanda Hotels & Resorts Başkanı Dr. Ning Qifeng, grubun önümüzdeki beş yıl boyunca Çin'de yaklaşık 700 Wanda Moments tesisi açmayı planladıklarını belirterek şu bilgileri verdi: “Wanda Moments marka konseptimizle dört temel değere odaklandık. Tatlı, sosyal, stil ve akıllı. Yeni markamız, misafirlerine sanat, kültür, moda ve dijital teknolojilerde en iyisini sağlayan bir yaşam tarzı sunup, onlara eşsiz deneyimler yaşatacak.”

Wanda Hotels & Resorts Satış ve Pazarlama Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Adeline Yong, Wanda Club üyeleri programında bir dizi iyileştirme yaptıklarını açıkladı. Üyelerin artık biriktirdikleri puanları otellerin restoran ve  odalarında kullanabileceğini hatırlatan Yong, “Üyelik seviyeleri, üyelere seviyelerine göre farklı avantajlar ve avantajlar sunan dört mavi, gümüş, altın ve platin seviyesiyle genişletildi. Puanlar ayrıca Çin'deki Wanda sinemalarında otel odaları, uçaklar ve sinema biletleri için de kullanılabilir” diye ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.