29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

WATERGARDEN İSTANBUL GAZİANTEP’İN EN MEŞHUR LEZZETLERİNİ TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLADI

“Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganı ve sıra dışı konsepti ile dünyada ilklere ev sahipliği yapan Watergarden İstanbul bünyesinde yer alan Nostalji Sokağı’nda Gaziantep’in en meşhur lezzetleri bir araya geldi

Watergarden İstanbul Gaziantep’in En Meşhur Lezzetlerini Tek Bir Çatı Altında Topladı

05 Temmuz 2019 Cuma 20:18

TURİZMİN SESİ


“Antebin İçi” konseptiyle hizmet veren sokakta Antep yöresinin meşhur lezzetleri bir arada sunuluyor. Şiveydiz, yuvalama, doğrama gibi yörenin en bilinen lezzetlerini sunan Şiveydiz Restoran, Antep kahvaltısının her çeşidini bulabileceğiniz Dülük Baba, künefenin en farklı hallerini tadabileceğiniz künefeci Mıstık Usta daha sokağa ilk girdiğiniz andan itibaren sizleri cezbedecek. 

watergarden-istanbul,nostalji-sokagi’nda-gaziantep’in-en-meshur-lezzetleri.jpg

Gaziantep’in olmazsa olmazı katmerini sunan Katmerci Mamed Usta ve ciğeriyle ünlü Ciğerci Bedri Usta da yine Antep yöresinin lezzetlerini İstanbullular ile buluşturuyor. Lahmacun sevenler Gaziantep’in meşhur lahmacununu Alleben Lahmancun’da tadarken, kebap sevenlerin buluşma noktası ise Gavaklık Kebapçısı olacak. Yemek sonrası Koçak Baklava’dan günlük olarak gelecek olan baklavayı sadece yemekle kalmayacak, eve dönüşte satın alabileceksiniz.

watergarden-istanbul,nostalji-sokagi’nda-gaziantep’in-en-meshur-lezzetleri-001.jpgRestoranların yanı sıra Tahmis kahve çeşitlerinin de tadılıp aynı zamanda satın alınabileceği Galaaltı Gahvesi enfes lezzetlerin üzerine misafirlere keyifli sohbetler vaat ediyor. 

watergarden-istanbul,nostalji-sokagi’nda-gaziantep’in-en-meshur-lezzetleri-002.jpgAntep’in yöresel yiyecek ve kıyafetlerinin, Antep’in el işçiliği ile üretilen bakır eşyalarının satın alınabileceği Almacı Pazarı’ndan yörenin en beğenilen lezzetlerini ve ezgilerini evlerinize taşıma imkanı bulabileceksiniz. Gaziantep’e gidemeyenler için Gaziantep’in en meşhur lezzetlerini ayağınıza kadar getiren Watergarden İstanbul, bu eşsiz deneyim için sizleri Nostalji Sokağı içinde bulunan Antebin İçi’ne bekliyor. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.