22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

WOW İSTANBUL'DA KUŞKONMAZ GÜNLERİ

Zengin mutfağı ve alanında ödüllü mutfak şefleri ile yerli ve yabancı konuklarına leziz tatlar sunan WOW İstanbul Otelleri 17-23 Mart 2014 tarihleri arasında Kuşkonmaz Günleri düzenliyor

WOW İstanbul'da Kuşkonmaz Günleri

09 Mart 2014 / 13:14

TURİZMİN SESİ

İştah açıcı sunumları ve sağlıklı lezzeti ile  baharı karşılamanın en sağlıklı yolu , lezzetli kuşkonmaz mönüleri WOW İstanbul Otelleri bünyesindeki Mezzanine ve Choppers Point İstanbul restaurantlarda WOW İstanbul’un ödüllü mutfak ekibi tarafından hazırlanarak misafirlere sunuluyor.Vitamin deposu kuşkonmazın   tarihte Mısırlılar ve   Romalılar tarafından sevilen bir lezzet olduğu biliniyor. Fransa ‘da   Kral XIV.Louis döneminde yetiştirilmeye başlanan sebzenin  kral  tarafından da  çok sevildiği söyleniyor. Her derde deva kuşkonmaz, günümüzde saç dökülmesini engellediği için Prens Harry'nin yiyecek tercihlerinde de bir numaraya yerleşmiş durumda.
 
Vücudunuzu bahara hazırlamanın en sağlıklı yolu  kuşkonmaz, 17-23 Mart  tarihleri arasında WOW İstanbul Otelleri’nde sağlıklı ve farklı  tatları keşfetmek isteyenleri bekliyor. 
 
Rezervasyon için ; 0212 468 50 00
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.