22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

WTS’DEN 2 GECE BEDAVA KONAKLAMA

Dünyaca ünlü tur operatörü World Travel Service dünyada bir ilki gerçekleştirerek yaptığı dev promosyonu gelen yoğun talepler nedeniyle 18 Kasım 'a kadar uzattığını açıkladı

WTS’DEN 2 GECE BEDAVA KONAKLAMA

13 Kasım 2011 / 12:54

BORA ÖZGEN -TURİZMİN SESİ
İSTANBUL- Dünyada Bir İlk!!! .WTS yetkilileri bu tarihten sonra kampanyanın uzatılmasının mümkün olmayacağını, gidecek olan taraftarların işlemlerini 18 Kasım 'a kadar yaptırması gerektiğini belirtti.WTS ve Barcelona Kulübü işbirliğinde düzenlenen bu büyük promosyonda, 18 Kasım 'a kadar Real Madrid – Barcelona karşılaşmasına rezervasyon yaptıracak herkese 2 gece bedava otel konaklaması verilecek.

FIFA 2010 Dünya Kupası Resmi Tur Operatörü olan World Travel Service (WTS) spor organizasyonlarındaki deneyimi ile yılın her dönemi özellikle yurtdışındaki maçlara organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.World Travel Service (WTS), spor turları kapsamında 11 Aralık 'ta gerçekleştirilecek olan Real Madrid - Barcelona maçı için yolcularına çok özel bir promosyon hazırladı.

18 Kasım 'a kadar WTS ile irtibata geçerek maç biletini alan herkese, Madrid'te 10-12 Aralık tarihleri arasında bedava otel konaklaması verilecek. Promosyon 4 ve 5 yıldızlı oteller için geçerli olmamakla birlikte yalnızca 3 yıldızlı oteller için geçerli olacak.Kısa süre için geçerli olan bu büyük fırsatı siz de kaçırmak istemiyorsanız, 18 Kasım 'a kadar [email protected] adresine mail atabilir ya da 0212 237 90 60 nolu telefondan WTS 'ye ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.