23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

WYNDHAM REWARDS MEMBER LEVELS İLE GÜÇLENİYOR

Wyndham Rewards Member Levels ile güçleniyor, eşsiz deneyimler tüm seyahatseverlere açılıyor

Wyndham Rewards Member Levels ile güçleniyor

14 Mayıs 2016 / 11:41

TURİZMİN SESİ

Seyahat keyfini geniş kitlelere taşımayı amaçlayan Wyndham Rewards, herkes için bir “elit” program hazırladı. Artık Wyndham Rewards’un tüm üyeleri, hediye konaklamaları sırasında yeni imkanlardan ve özel tecrübelerden faydalanabilecek. Geçtiğimiz yıl yalnızca 15.000 puan karşılığında ücretsiz konaklama imkanı sunmaya başlayarak sektörde devrim yapan Wyndham Rewards®, getirdiği yeniliklerle misafir sadakat programlarının görünümünü değiştirmeye devam ediyor. Yaklaşık 8.000 otelde uygulanan ödüllü sadakat programını güçlendirmek için getirilen en son yenilik “Member Levels” ile “elit” programlar ve üyelere özel tecrübeler, artık yalnızca çok seyahat edenlere değil, herkese hitap ediyor. 
 
wyndham-rewards-member-levels-2.jpg
Wyndham Rewards üyeleri, ücretsiz Wi-Fi ve devreden konaklama haklarından, yıllık bonus puanlara kadar çeşitli avantajlar ve daha fazlasından, giderek artan dört farklı kademede yararlanacak: Blue, Gold, Platinum ve Diamond. Puanlar, programın seçilmiş noktalarından birinde konaklama için harcandığında ise, ücretsiz konaklama haklarına ek hediyeler otomatik olarak kendilerine sunulacak. Wyndham Rewards üyeleri bu sayede, Şanghay’a özgü bir yemek kursundan Dubai’de çöl safarilerine kadar farklı tecrübelerden, ek puan kullanmaksızın faydalanabilecek. 
 
Wyndham Hotel Group EMEA Sadakat Programları Direktörü Jude Kadhim, “"Sektördeki pek çok sadakat programında puanların değeri zaman içinde düşürülüyor. Wyndham Rewards ise bunun tam tersini yaparak ezberleri bozuyor. Diğer sadakat programları misafirlerin puan kullanmasını kısıtlamanın yollarını ararken, biz ise üyelerimizin kazandıkları puanlarla yılın her günü, en iyi noktalarda, en iyi tecrübelerden faydalanmalarını amaçlıyoruz" dedi. 
 
go freeSM PLUS ve go fastSM PLUS ile tanışın 
Bundan böyle üyeler puanlarını Wyndham Rewards kapsamında dünyanın dört bir yanından seçilmiş noktalardan birinde kullandığında, her biri Wyndham Rewards’ın “Macera Temsilcileri” tarafından tasarlanmış eğlenceli ve cazip tecrübeler için indirimler kazanacak. İster kentin ünlü bir yerini ziyaret etmek veya yemek turları olsun, ister müzeler veya tema parklar olsun, her misafirin zevkine uygun etkinlikler söz konusu olacak. Örneğin, İstanbul’u ziyaret edenler rehber eşliğinde Kapalıçarşı’yı gezip, çarşının iç yüzünü keşfedebilecek. 
 
go free ödüllerinde olduğu gibi PLUS ödüllerinde de indirim dışı tarih veya kısıtlama bulunmuyor. PLUS ödülleri, Blue kademesinde hediye kazanılan gece başına 5 dolar değerinden başlayıp, Diamond kademesinde (değeri 150 dolara varan) iki ücretsiz bilete kadar çıkıyor. 
 
Sihrin Perdesini Aralamaya Başlayın 
Member Levels ile sektöre ilk kez kazandırılan go free PLUS ve go fast PLUS gibi fırsatları tamamlamak için ise, ücretsiz Wi-Fi, geç çıkışlar, erken girişler, oda yükseltmeler ve hoşgeldin hediyeleri gibi üyelere özel pek çok avantaj söz konusu olacak. Yeni özellikler şu şekilde işleyecek: 
 
Blue: Programa ilk katıldığınızda otomatik olarak bu kademeden başlıyorsunuz. Üyeler, harcadıkları her bir dolar karşılığında kazandıkları 10 puan veya geçerli her konaklamada kazandıkları 1.000 puana ve go free hediye konaklamalarına ek olarak, ücretsiz Wi-Fi ve bir sonraki üye kademesine devreden konaklamalar kazanabiliyor. (Devreden konaklamaların son kullanım tarihi bulunmuyor) Seçilmiş noktalardan birinde puan harcadığınızda ise, tema parklarından şehir turlarına, yemek kurslarından daha fazlasına kadar pek çok eğlenceli yerel tecrübede kullanılabilecek, hediye gece başına 5 dolar değerinde PLUS ödülünden faydalanabiliyorsunuz. 
 
Gold: Yalnızca beş geçerli konaklamanın ardından Blue kademesinin tüm fırsatlarından faydalanmanın yanı sıra; bunlara ek olarak oda yükseltmelerden, geç çıkışlardan ve özel bir üye hizmetleri telefon hattından yararlanabiliyorsunuz. Seçilmiş noktalardan birinde ücretsiz bir gece için puan harcadığınızda, özel bir yerel etkinlikte kullanabileceğiniz, hediye konaklama gecesi başına 10 dolar değerinde ödül kazanıyorsunuz. 
 
Platinum: 15 geçerli gece konakladığınızda büyük hediyelere erişim sağlıyorsunuz. Gold kademesindeki tüm fırsatlara ek olarak erken giriş ve yılda 3.000 bonus puandan (go fast hediyesi kazanmak için yeterli) faydalanabiliyorsunuz. Diamond: 40 geçerli gece konakladığınızda Platinum’un tüm fırsatlarının yanı sıra, yılda 6.000 bonus puan, suit yükseltmeleri, hoşgeldiniz hediyesi, bir tanıdığınıza Gold kademe hediye etme imkanı ve go free PLUS ödülünden faydalanabiliyorsunuz. Puanlarınızı ücretsiz bir gece konaklamak için harcadığınızda, değeri hediye gece başına 150 dolara varan, Meksika’da gastronomi turlarından Dubai’de çöl safarilerine kadar eşsiz yerel tecrübeler için iki ücretsiz bilet veya giriş kartı kazanabiliyorsunuz. Member Levels fırsatları 18 Mayıs’ta yürürlüğe giriyor. Ancak Wyndham Rewards üyeleri, programın cep telefonu uygulaması veya internet sitesine girerek statülerini şimdiden kontrol edebilirler. Wyndham Rewards ile ilgili daha fazla bilgi, programın tüm detayları, seçilmiş noktaların listesi ve promosyonun tüm hüküm ve koşulları için www.wyndhamrewards.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.