23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

YALLAGÖZ’DEN İLK RESİM SERGİSİ

Nimet Yallagöz, hobi olarak başladığı resim çalışmalarını Yaşmak Sultan Hotel'de ilk resim sergisini yaşamın parçası pek çok konuyu işleyerek açıyor

YALLAGÖZ’DEN İLK RESİM SERGİSİ

13 Haziran 2011 / 18:00

TURİZMİN SESİ


Napolyon'un “Dostluk yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükür” adlı dostluk sözü ile davetini gerçekleştiren Nimet Yallagöz, hobi olarak başladığı resim çalışmalarının ardından profesyonelleşerek ilk resim sergisini sanatseverlere sunuyor.

Resimlerinde sadeliği ve doğallığı vurgulayarak nesnelerdeki yaşamın anlamını vurgulamaya çalışan sanatçı, resimlerinde Nostaljik Kapı, Kuşlar, Bodrum Begonvilleri, Laleler, Gözler, Gizemli Yüz, Sazlıkta Kayık, İbrik gibi yaşamın parçası pek çok konuyu işlemiştir.

11 ile 20 Haziran tarihleri arasında Yaşmak Sultan Hotel'inde devam edecek olan, çağrısıyla dostluğu ve sosyal sorumluluğu hatırlatan serginin geliri, bir öğrencinin eğitimine bağışlanacaktır. Serginin ilk gününde yapılan açılış kokteyline turizmciler ve sanat dünyasından konuk katılırken, Tarihi Yarımada'da yerli ve yabancı birçok misafire sanatsal bir çalışmanın sunulma imkanı oluşmuştur.

Sergi: 11 ile 20 Haziran tarihleri arasında, Yaşmak Sultan Hotel'de ziyaret edilebilir.

Adres: Ebusuud Caddesi, No: 14-20, Sirkeci- İstanbul Tel : 0 (212) 528 1343

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.